Salih Uçan İçin İstanbul'a Geldiler

F.Bahçeli Salih Uçan ile menajeri Ömer Uzun, Roma Kulübü'nün temsilcileriyle dün İstanbul'da bir araya geldi. Bebek Mangerie Cafe'de saat 11.00'de başlayan görüşme 2.5 saat sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Nisan 2014 12:09
Salih Uçan İçin İstanbul'a Geldiler

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Onu alacak para daha basılmadı" dediği 20 yaşındaki yıldızı Salih Uçan'ın talipleri düğmeye bastı.

Sarı-lacivertli kulübün şampiyon olmasının ardından harekete geçen Roma Kulübü'nün menajerleri soluğu İstanbul'da aldı. İtalyan Kulübü'nün temsilcileri, geçen sezondan beri takip ettikleri Salih ve futbolcunun menajeri Ömer Uzun ile Bebek Mangerie Cafe'de buluştu. Dün sabah gerçekleşen görüşme için Salih ve menajeri saat 11.00'de mekana geldi.

İki İtalyan temsilci ve bir de tercümanın yer aldığı buluşma 2.5 saat sürdü. Taraflar saatler 13.40'ı gösterirken mekandan ayrıldılar. Fenerbahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı Şubat ayında yaptığı bir açıklamada Roma Kulübü'nün Salih'i transfer etmek istediğini doğrulamış "Roma Salih'i istiyor ancak sezon sonuna kadar hiçbir şekilde vermemiz mümkün değil" demişti.

F.Bahçe'nin erken sezon finaliyle görüşmeler başlarken transferin nasıl sonuçlanacağını zaman gösterecek. Salih'in görüşmede "Avrupa'da oynamak hayalim ama daha çok gencim. Bu konuda kulübümün vereceği karar benim için önemli. Onlar ne derse o olur" dediği öğrenildi.

CANER'İ DE ALACAĞIZ
Sözleşmesi Mayıs ayında bitecek olan ve bonservis sorunu olmadığı için tüm kulüplerin iştahını kabartan başka bir Fenerbahçeli isim Caner Erkin, Roma'nın listesinde de bir numarada. Salih Uçan için İstanbul'a gelen İtalyan Kulübü'nün menajerleri dün yapılan görüşmede Caner konusunu da gündeme getirdi.

Menajerler Salih Uçan'a, "Takım arkadaşını yakından takip ediyoruz. Onu da almak istiyoruz. Seni de alırsak yabancılık çekmezsiniz" dediği öğrenildi. Roma Kulübü'nün Caner'e 3 yıllık imza attırmak istediği ve 3.5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.