Şampiyon İzmit Belediyespor

Şampiyon İzmit Belediyespor

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Şubat 2018 10:44
Şampiyon İzmit Belediyespor

KBL Federasyon Kupası finalinde İzmit Belediyespor, Kırçiçeği Bodrum Basketbol’u 69-62'lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı.

İzmit Belediyespor Bayan Basketbol takımı Türkiye Kupası yarı final maçında Bayraklı Belediyesi'ni 58-69'luk skorla yenerek finale yükseldi. İzmit Belediyespor Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde müthiş bir mücadele sergileyerek Isparta'da oynanan final maçlarında Türkiye Kupası finaline kalmayı başardı.

Lig boyunca da iyi bir performans gösteren periler yarı final maçında Bayraklı Belediyesini 58-69 yenerek finale yükseldi. Maçın en değerli oyuncusu ise İzmit Belediyespor Bayan Basketbol takımının oyuncusu Arhonda Covington oldu.

Covington maçta 18 sayı, 15 ribaund ve 7 asist yaptı.TKBL Türkiye Kupası maçlarını Isparta'da takip eden İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, "İnanmak başarmanın yarısıdır, biz inandık ve başardık. Sporcularımızı, teknik ekibimizi ve çalışanlarımızı bu önemli galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. İzmit Belediye Başkanımız sayın Nevzat Doğan'ın öncülüğünde 'Haydi Basketbola' diyerek başladığımız bu yolda hakikaten iki buçuk senede Türkiye Kupası finaline çıkmamız Kocaeli ve spor adına çok büyük bir başarı. İzmit Belediyespor artık basketbolda marka bir kulüp olduğunu tescilledi." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.