Şampiyon Kokoreç Isparta'da

1962’de İstanbul Beyoğlu’nda serüvenine başlayan Şampiyon Kokoreç’in son durağı Isparta.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Aralık 2011 17:10
Şampiyon Kokoreç Isparta'da

Isparta’yı gerçek kokoreç lezzeti ile buluşturan Şampiyon Kokoreç, 46’nci şubesini Ulu Camii arkasında açtı. Türkiye`de, lezzeti ve hizmet kalitesiyle ünlenen ve vatandaşların, alanında ilk tercihi olan Şampiyon Kokoreç, artık Isparta’da. Türkiye'de 45 şube bulunan Şampiyon Kokoreç, kokoreçten köfteye, hamburgerden midye dolma ve midye tavaya çeşitli ürünler sunuyor.

Şampiyon Kokoreç İşletmecileri Hüseyin Burak Bölükbaşı ve Ferhat Koçer, müşterilerin çocuklarıyla ve aileleriyle birlikte rahat edebilecekleri bir ortam yarattıklarını söylediler. Damak tadına önem veren bir müessese olduklarını vurgulayan işletme sahipleri Burak Bölükbaşı ve Ferhat Koçer, "Kokoreci insanlara sevdirmek için bu işe soyunduk. Yıllardır kokorecin kötü olarak anılan imajını, kalitemiz ve tecrübemizle en yüksek seviyeye çekiyoruz.

Şampiyon Kokoreç Isparta’nın şampiyonu olmaya aday" diye konuştular. Kokoreçten köfteye, hamburgerden midye dolma ve midye tavaya çeşitli ürünler sunan ve lezzeti dilleri destan Şampiyon, Gazi Mahallesi Ulu Camii arkasında 24 saat hizmet verecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.