Şampiyonlar Kıyasıya Mücadele Ettiler

Şampiyonlar Kıyasıya Mücadele Ettiler

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ocak 2015 16:51
Şampiyonlar Kıyasıya Mücadele Ettiler

Cumartesi günü ilimiz Işıkkent spor salonuda gerçekleşen Muay Thain gala gecesinde dünya şampiyonları kemer için kıyasıya mücadele ettiler. İlimizi temsil eden Özgür Durmuş İranlı rakibini puan farkıyla yenerek kemerin sahibi oldu.

MUAYTHAI Dünya Şampiyonlarını bir araya getiren Kerim Hosseini, ilimizde büyük bir organizasyona imza attı. Cumartesi günü gerçekleşen müsabakalarda kemer için sporcular ter döktü. İlimizi Temsil eden Özgür Durmuş büyük geceye imzasını atanlar arasına ismini yazdırdı. İranlı dövüşçü karşısında büyük üstünlük sağlayan Durmuş, 3 rant boyunca rakibini adeta yumruk ve tekme bombardımanına tuttu. 3 Rant boyunca taraftar bir dakika bile susmadan Özgür Durmuş’u desteklediler. Hocası ve Antrenörü İsmail Solak karşılaşma dan pek memnun olmasa da 3 rant boyunca öğrencisi Özgür’ün İran’lırakibini nakavt etmesi için caba sarf etti. Ispartalı dövüşçümüz Özgür Durmuş’un kemerini Barida Otels sahibi Sami Öngör taktı. Gecenin oluşmasında en büyük katkıyı sağlayan Sami Öngör yaptığı konuşmasında geceye katılan dövüşçü ve izleyicilere teşekkür ederek Durumuş’u başarısından dolayı tebrik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.