Şampiyonluğun Ardından Kimler Ne Söz Vermişti?

Isparta Emrespor’un şampiyonluğun ardından bakın kimler ne söz vermişti? Şu ana kadar sözler yerine geldi mi?

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Temmuz 2012 18:12
Şampiyonluğun Ardından Kimler Ne Söz Vermişti?

2012-2013 Futbol Sezonu’nda Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta Emrespor bir hayli zor günler geçiriyor. Kadrosunu şu ana kadar oluşturamayan kırmızı-şimşeklerin şampiyonluğunda Isparta protokolü ne gibi sözler vermişti? Şu ana kadar sözler yerine gelmezken tam bir kaos ortamı yaşanıyor?

KUTLAMALARIN ARDINDAN ISPARTA PROTOKOLÜNÜN VERDİĞİ SÖZLER?

VALİ OĞUZ, ŞİMŞEKLER’İ YALNIZ BIRAKMADI

Vali Memduh Oğuz ise üzerine düşen görevi yapma sözü verirken kongrede Isparta Emrespor’u yalnız bırakmadı. Vali Oğuz yönetim kurulu oluşturamayan kırmızı-siyahlıların kongresini erteletmiş, bir takım girişimlerde bulunmuştu. Oğuz’un işadamları ve firmalara takıma destek olunmasıyla ilgili çağrılarda bulunduğu ileri sürülmüştü.

VEKİLLER NE DEMİŞTİ?

AK Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel ve Süreyya Sadi Bilgiç, Emrespor'un 3. lige çıkmasından büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

Her iki milletvekilinin yaptıkları açıklama şu şekildeydi; "Ispartaspor'umuzun profesyonel ligden düşmesinin ardından, Türkiye liglerindeki temsil unvanımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeydik. Emrespor'umuzun bu üstün başarısı ile sevindik. Başta kulüp başkanı İsmail Çalışkan olmak üzere, idarecileri, teknik heyeti, futbolcuları ve cefakar taraftarları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz. Önümüzdeki sezon Ak Parti Milletvekilleri olarak üzerimize düşen görevleri yerine getireceğimize söz veriyor Emre ve Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyoruz."

Hatta Milletvekili Özel, ilk kongreye gelerek kurumsal yapıyla ve tesisler konusunda sözler vermişti.

BELEDİYE BAŞKANI GÜNAYDIN NE SÖZ VERMİŞTİ?

Isparta Emrespor’un şampiyonluk kutlamalarına katılan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, gerekli prosedürleri araştırdıktan sonra otopark konusunda şimşeklere destek vereceğini dile getirmişti.

Yine Lozan Mübadilleri’nin 22 Mayıs’ta Öküzbattı Mesireliği’ndeki Börek Günü’nde yönetim, Belediye Başkanı Günaydın’dan Batıkent’teki 19 bin metre karelik boş alanı gelir kaynakları olan bir tesis şekilde yapılmasını istediler. Günaydın’da dilekçeyle başvurulmasını isteyerek konuya iyimser yaklaşmıştı.

IYAŞ NE SÖZ VERMİŞTİ?

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Emrespor’un Isparta’nın gururu olduğunu belirterek, “Her başarıda IYAŞ’ın imzası vardır. Bizler Isparta Emrespor’un başarıya ulaşacağını biliyorduk. Kırmızı-siyahlı takımın Isparta’nın spordaki yeni bir soluğu olmuştur. Türkiye’de 165 arasında ilk 3’e giren Isparta Emrespor’a tüm kent sahip çıkmalıdır” dedi.

ŞENOL: ÜZERİMİZE DÜŞENİ FAZLASIYLA YAPARIZ

IYAŞ olarak Emrespor’un yanında olduklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Şenol, “Biz yeter ki paramızın nereye gittiğini görelim, güven duyalım. Isparta’mızın faydasına olan her işte varız. Üzerimize düşeni fazlasıyla yaparız. Sponsorluk anlamında da ÜLKER’le bir görüşme yapacağım. Ziyaretlerde bulunuyorken bizlerde yanınızda oluruz” diye konuştu.

Başkan Şenol, profesyonel takımların ayakta durması için düzenli gelir kaynaklarının olması gerektiğine de dikkat çekerek bir takım tavsiyelerde bulunmuştu. Şenol, gıda konusunda kırmızı-şimşeklere yardım sözü vermişti.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum