Sanat Haftası Sanat Eserleriyle Kutlandı

Isparta Üniversite Öğretim Üyeleri Derneği Üyeleri, 15 Nisan Dünya Sanat Haftası’nı, Barida Sanat Evi’ne açtıkları sanat sergisiyle kutladı. 17 dernek üyesinin yaptığı 21 eser bir hafta açık kalacak sergide sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Nisan 2014 16:15
Sanat Haftası Sanat Eserleriyle Kutlandı

Isparta Üniversite Öğretim Üyeleri Derneği Üyesi Nevin Güven, 15 Nisan Dünya Sanat Haftası olması nedeniyle sanat sergisi açtıklarını belirterek, bir hafta açık kalacak sanat sergisine tüm Isparta halkını davet ettiklerini söyledi.

ESERLER 17 KİŞİ TARAFINDAN YAPILDI
Isparta Üniversite Öğretim Üyeleri Derneği Üyesi Nevin Güven, sergilerini 15 Nisan Dünya Sanat Haftası nedeniyle açtıklarını belirterek, serginin bir hafta boyunca sanatseverlerin beğenisine sunulacağını söyledi.
Dernek Üyesi Nevin Güven, “Sergimiz 17 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Bu kapsamda 21 çalışmayla sergimizin açılışını yaptık. Bu sergiyi açmamızın amacı Leonardo da Vinci’nin doğum yıl dönümü olmasıdır. Bu nedenle 15 Nisan Dünya Sanat Haftası olarak kutlanıyor. Biz de açmış olduğumuz sergimizle Sanat haftamızı kutluyoruz. Açmış olduğumuz sergimiz 1 hafta boyunca sanatseverlerin beğenisine sunulacak” dedi.

BÜTÜN ESERLER EL EMEĞİ GÖZ NURU
Isparta Üniversite Öğretim Üyeleri Derneği Üyesi Güven, açılan sergide sergilenen eserlerin dernek üyeleri tarafından yapıldığını belirterek, sergi için emeği geçen herkese teşekkür etti.

Dernek Üyesi Güven, “Biz bu sergimizi Isparta Üniversite Öğretim Üyeleri Derneği adı altında oluşturduk. Öğretim üyelerimiz bu serginin oluşmasında çok emek harcadı. Burada sergilenen eserler el emeği göz nuru eserlerimizdir. Ben bu sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.