Sanayi Dükkanlarını TOKİ Yapacak!

Sanayi Dükkanlarını TOKİ Yapacak!

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Aralık 2015 17:13
Sanayi Dükkanlarını TOKİ Yapacak!

Gül Sanayi Sitesinin 2. etabının TOKİ tarafından yapılması için girişimler başlıyor. Plan - Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç, her türlü desteği vereceğini açıkladı. Isparta’nın sanayisi Bozanönü köyü bölgesine doğru kayıyor. Gül Sanayi Sitesi yönetimi tarafından kurulan 2. Gül Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetimi üye kaydına başladı ve çalışmalarını sürdürüyor. Gül Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, AK Parti Isparta Milletvekili ve Plan -Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiçten, yeni işyerlerini TOKİ'nin yapmasını ve üyelerin taksitle ödeme yapması noktasında destek istedi. Bilgiç ise esnafın lehine olacak her türlü çalışmanın yanında olduklarını belirterek:"Sayın Başkanla görüşüyoruz. Esnafın işyerlerini TOKİ'nin yapması noktasında her türlü desteği vereceğiz. TOKİ ile gerekli görüşmeleri yaparız ve bu noktada esnafımıza sıkıntı yaratmadan, en ucuz maliyetle işyerlerini yaptırmaya çalışırız" dedi. Gül Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Boyacı'da AK Parti Isparta Milletvekili Bilgiç'e teşekkür ederek:"Sayın vekilimize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Daha öncede sorunlarımızın çözümünde önemli destekleri oldu. Meslek Lisemizin yapımında önemli katkıları oldu. Okulumuza yeni bölümlerin açılmasında da vekilim destek vereceğini söyledi.

İşyerlerini TOKİ'nin yapması durumunda esnafımızın önemli bir sıkıntıdan kurtulmuş olacak ve işyerlerine taksitle sahip olacak. İnşallah Süreyya beyin destekleri ile bunu başarırız ve Isparta’ya yeni bir sanayi kazandırırız. Hükümet politikasında da sanayilerin şehir dışına taşınması var. Bu uygulamada sanayiyi şehirden uzaklaştırıyor ve programa uygun bir çalışma" şeklinde konuştu. Gül Küçük Sanayisinin 2. kısmının TOKİ tarafından yapılması ve esnafın taksitle ödeme yapması ile ilgili çalışmalar esnaf tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum