Sanayi Esnafı Günaydın’a Dert Yandı

Sanayi Esnafı Günaydın’a Dert Yandı: “Sizden Sonra 1 Metre Asfalt Dökülmedi”

Yayınlanma:
Sanayi Esnafı Günaydın’a Dert Yandı

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Yeni Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Esnaf Günaydın’a Isparta Belediyesi’ni şikayet etti.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın beraberinde belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Sanayinin istek ve eksikliklerini not alan Günaydın’a esnaf Isparta Belediyesini şikayet etti.

2 sene önce yağan karda mahsur kaldıklarını ve günlerce kar temizliği yapılmadığını söyleyen esnaf, İl Özel İdaresinin sayesinde yollarının açıldığını, dükkanlarına bu sayede ulaşabildiklerini belirttiler. Kendisine, “Sizden sonra 1 metre bile asfalt dökülmedi ve sanayide temizlik hiç yapılmadı” diye şikayette bulunan esnafa Günaydın, “15 gün sonra sanayi sitemiz hak ettiği hizmeti tekrar almaya başlayacak” diye cevap verdi.

** “SANAYİMİZİ ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜRECEĞİZ”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Yeni Sanayi Sitesi esnafını dinlediğini ayrıca siteyi gezerek durumunu gördüğünü söyleyerek, “Sanayi sitemiz 5 senedir ihmal edilmiş. Esnafımızın burada temizlik ve asfalt isteği var. En son bizim dönemimizde dökülen asfaltlar duruyor. Göreve gelir gelmez sanayi sitemize gereken önemi vereceğiz. Geçmiş dönemlerimizde olduğu gibi bu merkezimizi hak ettiği yere tekrar taşıyacağız” dedi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum