Sanayi Esnafı İstedi İnşaat Durduruldu

Sanayi Esnafı İstedi İnşaat Durduruldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Temmuz 2018 23:21
Sanayi Esnafı İstedi İnşaat Durduruldu

Eğirdir ilçesinde sanayi çarşının bulunduğu alanda yol kenarına çekilen set konumundaki duvar inşaatı, esnafın talebi doğrultusunda durduruldu. 

Eğirdir-Konya karayolu yapımı sırasında, çift şeritli olarak sıcak asfalt ile kaplanan, ilçedeki sanayi çarşısı servis yolu tarafında yapımına başlanan duvar inşaatı durduruldu. 

Sanayi çarşısı esnaflarının şikayet ve talepleri doğrultusunda yetkililerle ve müteahhit firma temsilcileriyle bir görüşme yapan MHP Eğirdir İlçe Başkanı Mustafa Bozkurt, yaptığı açıklamada duvar inşaatının durdurulduğunu söyledi. 

İşyerlerinin önlerine yapılan duvarın servis yolunu daralttığını, işyerlerinin asfalt seviyesinin altında kaldığını ve işyerlerinin önlerinin adeta bir set gibi duvarla kapatıldığı şikayetlerinin kendilerine de ulaştığını söyleyen MHP İlçe Başkanı Mustafa Bozkurt, şu an kalıp çakma ve beton atma çalışmalarının durdurulduğunu, önümüzdeki günlerde yetkililerle görüşülüp, sanayi esnafının mağduriyetlerinin giderileceğini ifade etti. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum