Sanayi Esnafından Başkan Tural’a Teşekkür

Sanayi Esnafından Başkan Tural’a Teşekkür

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2021 15:33
Sanayi Esnafından Başkan Tural’a Teşekkür

Kontrollü normalleşme dönemiyle birlikte Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından esnafa maske, 14 kuralı içeren broşür ve yeme içme yerlerinin oturma düzenini gösteren afiş dağıtımı sürerken esnaf, Birlik Başkanı Ahmet Tural’a esnafı yalnız bırakmadığı için teşekkür ettiler.
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından, kontrollü normalleşme dönemiyle birlikte esnafa maske dağıtımı sürüyor. Son olarak Eski, Yeni ve Gül Küçük Sanayi sitesindeki işyerlerinin hem dezenfektesi sağlandı, hem de esnafa 25’li paketler halinde maske, 14 kuralı içeren broşür, yeme içme yerlerine de oturma düzenini gösteren broşür dağıtıldı. Sanayi esnafı, bu hizmetleri karşılığında Birlik Başkanı Ahmet Tural’a teşekkür ettiler.

İŞYERLERİMİZ DÜZENLİ DEZENFEKTE EDİLDİ
Gül Küçük Sanayi Sitesi esnafından İsmail Özcan “Pandemi döneminde her ay düzenli olarak işyerlerimiz dezenfekte edildi. Birlik Başkanımız Ahmet Tural’a çok teşekkür ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun. Bizler de sanayi esnafı olarak maske mesafe hijyen kurallarına dikkat ettik. İşyerimizde çalışanlarımızla birlikte mesafemizi koruduk” dedi. Yine esnaf Ahmet İpekçi de, “Pandemi sürecinde bizleri yalnız bırakmayan Ahmet Başkanımıza teşekkür ederim. Bugün de maskelerimiz geldi. Her ay düzenli olarak dezenfektemiz sağlanıyor. İşyerimizin bakımları yapılıyor. Kendisine şükranlarımı sunarım” diye konuştu. Oto tamir ustası İsmail Karaöz de, Birlik Başkanı Ahmet Tural’a teşekkür ederek, “Her ay işyerlerimizi dezenfekte ettiriyor. Arkadaşlarımızı bu sefer de maske ve 14 kuralı anlatan broşürlerin bizlere verilmesi için görevlendirilmiş. Ayrıca bizleri de ziyaret ediyor. Sıkıntılarımızı dinliyor. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

SAHADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural da, pandemi sürecinin başından beri Birlik olarak tüm imkanlarıyla sahada olduklarını ifade etti. Başkan Tural, “Kontrollü normalleşme dönemiyle de birlikte esnafımıza 25 adetli bir paket maske, 14 kural ve yeme içme yerlerinde oturma düzenini içeren broşür dağıtımı yapıyoruz. Ayrıca işyerlerinin dezenfektesi çalışmasını da sürdürüyoruz. Son olarak sanayi esnafımızın işyerleri dezenfekte edilerek, esnafımıza maske ve broşür dağıtıldı. Pazartesiden itibaren oda başkanlarımızla birlikte sanayimizde, ilçelerimizde sahada olmaya devam edeceğiz. Şimdiye kadar 250 bin adet maske dağıttık. Şimdi ilçelerimizde de 250 bin maske dağıtmayı hedefliyoruz. Bir taraftan da hem esnafımızı hem de vatandaşlarımızı maske mesafe hijyen kurallarına uymaya davet ediyoruz. Gerek anons aracımızla, gerek Kanal 32 ekranlarında yayınlanan kamu spotumuzla herkesin kurallara uyması için dikkat çekiyoruz. Esnaf Odaları Birliği olarak, oda başkanlarımızla birlikte her türlü önlemi alıyoruz. Sahada da esnafımızın sorunlarını sıkıntılarını dinlemiş oluyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu salgından kurtulur ve sağlıklı günlere yeniden kavuşuruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.