Sanayi Esnafından Tural’a Büyük İlgi

Sanayi Esnafından Tural’a Büyük İlgi

Yayınlanma:
Sanayi Esnafından Tural’a Büyük İlgi

Sanayi Sitesinde esnafı tek tek gezen İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, “Esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Bahane değil çözüm üretmek için yola çıktık” dedi.

sanayi-esnafindan-turala-buyuk.jpg

Sanayi esnafı Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, sanayi sitesin esnafı tarafından yoğun ilgi gördü. Sanayi esnafını tek tek gezen Tural’ın, esnafla sıcak ve samimi sohbetleri dikkat çekti.

Esnaf “Ahmet Başkanım aday olmadan önce de zaten her zaman bizi ziyaret ediyordunuz. İnşallah bizi temsil eden bir başkan olarak sizleri belediye makamında görmek istiyoruz” diye konuştular. Başkan Adayı Ahmet Tural da“Bu soğuk havada esnafımızın sıcaklığı içimizi ısıtıyor. Ben onların içinden geldim. Onların sorunlarını çok iyi biliyorum.

sanayi-esnafindan-turala-buyuk-ilg.jpg

Biz bahane değil çözüm üretmek için yola çıktık. Hazırladığımız projeler ile hem Ispartamızı kalkındıracağız, hem de esnafımızın kalkınmasını sağlayacağız. Ispartamızı hep birlikte yöneteceğiz birlikte başaracağız” dedi.

sanayi-esnafindan-turala-buyuk-ilgi.jpg

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.