Sanayi Köprüsü Hızla İlerliyor

DSİ’den izinli, projeli, imar planına göre ve ihaleyi alan müteahhit firma tarafından yapılan Sanayi Köprüsü’nün beton imalatları sona doğru yaklaştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2014 22:11
Sanayi Köprüsü Hızla İlerliyor

Eğirdir Belediyesi tarafından geleceğe dönük ve halkın büyük bir ihtiyacını gidermek üzere Kovada Kanalı üzerinde yapımı devam eden Sanayi Köprüsü kendisini göstermeye başladı. Çalışmalarının zor olan kısımlarının tamamlandığı köprü, çok kuvvetli temel ve diğer imalatlarıyla dikkat çekiyor.

12 Metre genişliğinde yapılan Sanayi Köprüsü’nün 300-400 metre ilerisinde Isparta-Konya Karayolu’na hizmet veren köprülerden çok daha farklı olduğu belirtildi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, köprü inşaatının Belediye Fen İşleri ve DSİ teknik elemanlarınca sık sık kontrol edildiğini belirterek, “Yapılan bu köprü için çeşitli yorum yapanlar oluyor. Kendilerince haklı olabilirler. Ancak şu bilinmelidir ki, bu köprü birileri için değil, gerçek hizmet için yapılıyor. Kimse Bizim adamımız değildir, biz de birilerinin adamı değiliz. Yapımı devam eden Sanayi Köprüsü, gerçekten hem yeni sanayi, hem de eski sanayi bölgesine hizmet vererek Köprübaşı’ndan geçen Isparta-Konya Karayolu’nu da rahatlatacaktır. Daha önceki dönemde başlatılmış olan köprünün izin, proje imalât yönünden pürüzleri giderildiğinde onun da tamamlanmasını düşünüyoruz. Bizim, kinle, nefretle işimiz olmaz. Birileri yapıyordu, biz yıkalım veya yapmayalım diyemeyiz. Sıkıntılar varsa zaman içerisinde bir bir gideririz” dedi.

Yapımı devam eden Sanayi Köprüsü’nün yakınındaki Mavi Deniz Elma Suyu Fabrikası ile Kızılca Plastik Fabrikası’na da ulaşımda büyük kolaylık sağlayacağı belirtiliyor.

Başkan Özmeral, Sanayi Köprüsü’nün tamamlanıp hizmete girmesinden sonra yapılan yatırımın ne kadar faydalı olduğunun farkına varılacağını ifade ederek, “Biz Belediyemizin kaynaklarına hem sahip çıkıyoruz, hem de yerinde kullanıyoruz”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum