Sanayi Sitesi İçin Yer İstediler

Isparta Kozmetik Aromatik Yağlar ve Gül Üreticileri Derneği (GÜL’DE) yöneticileri Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Sanayi Sitesi İçin Yer İstediler

Dernek yöneticileri kurmak istedikleri Kozmetik ve Kimya Üreticileri Sanayi Sitesi ile ilgili olarak Başkan Günaydın’a bilgiler verirken, yer konusuyla ilgili olarak yardım taleplerini ilettiler.

Dernek yönetimi adına konuşan GÜL’DE Başkan Yardımcısı Ercan Pekcan, kozmetikçilerin uygun kriterlere göre üretim yapmak için yer arayışlarını sürdürdüklerini ve belediyeden yer tahsisi konusunda yardım talep ettiklerini söyledi.

Pekcan, bugüne kadar Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın kozmetikçilere ve kurulması düşünülen Kozmetik ve Kimya Üreticileri Sanayi Sitesi için destek verdiğini belirtti.

Gül üreticileri ve kurulmak istenen sanayi sitesi ile ilgili olarak konuya çok hassas olduklarını kaydeden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, site için mücavir alan içerisinde ve şehre yakın bir noktada olmasını düşündüklerini dile getirdi.

Kozmetik alanının Isparta’da bugüne kadar ciddi bir yol aldığını ve gelişme kaydettiğine dikkat çeken Başkan Günaydın, üreticilerin şehirden kopmadan uygun bir yerde bulunmaları için çalıştıklarını belirtti. Günaydın, “Tesisler şehre yakın ve düşünce olarak hedefe ulaşacak bir noktada olsun. Bunun için en az 300 dönümlük bir alanın ayrılması için çaba sarf ediyoruz ve kuracağınız site orta ölçekli bir sanayi olsun istiyoruz” dedi.

Başkan Günaydın yaptıkları çalışmalar neticesinde böyle bir alanın Gül Küçük Sanayi Sitesi’nin devamında bulunduğunu ve konuyu yakın bir zamanda Belediye Meclisinin gündemine taşımayı planladıklarını anlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum