Sandık Başkanı Oy Çuvalını Alıp Kaçmış

Gülses Gazetesi'nin gündeme getirdiği bu iddia çok tartışılır...

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ağustos 2014 12:47
Sandık Başkanı Oy Çuvalını Alıp Kaçmış

Gülses Gazetesi'nin Haberidir

Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Zafer Mahallesindeki sandıklardan birinde ilginç bir olay yaşandığı belirtildi. Ak Parti’ye yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Zafer Mahallesindeki sandıklardan birinde görevli olan sandık başkanı oy tutanağı hazırlanmadan oyları çuvala doldurarak kaçmaya çalıştı.

Türkiye Cumhuriyetinin 12. Cumhurbaşkanını seçmek için yapılan seçimlerde akla ziyan bir olay yaşandığı belirtildi. Ak Parti’ye yakın bir kaynaktan edindiğimiz bilgiye göre Zafer Mahallesindeki sandıklardan birinde görevli olan sandık başkanı kendisinden sonuç tutanağının örneğini isteyen Ak Partili görevliye sandık tutanağını veremeyeceğini söylüyor. Bu aradan oyları çuvala dolduran sandık başkanı daha tutanak imzalanmadan oyları doldurduğu çuvalı da alarak kaçmaya başlıyor.

Olayın üzerine Ak Partili görevli ile sandık başkanı arasında kovalamaca başlıyor. Sandık başkanının kendisini bekleyen bir araca binerek kaçması üzerine Ak Partili görevli Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i arayarak durumu bildiriyor. Sandık başkanının bağlı olduğu memur sendikasını arayan Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç oy çuvalının geri getirilmesini istiyor.

Bunun üzerine üyesine ulaşan sendika yetkilerinin araya girmesi ile sandık başkanı oy çuvalını geri getiriyor. Kamuoyundan gizlenen sandık başkanı ile ilgili yasal bir çalışma başlatılıp başlatılmadığı ise bilinmiyor. Ak Partiye yakın kaynaklar sandık başkanının hükümetle sorun yaşayan Fettullah Gülen cemaatinin taraftarı olduğu iddia etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.