Sandıklara Sahip Çıkamadık

AK Parti Milletvekili Recep Özel, 'Sandıklarahakimiyet olmadığımız için % 2'lik oy oranını kaybettik" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2014 15:52
Sandıklara Sahip Çıkamadık

AK Parti Milletvekili Recep Özel, seçimden sonra ilk kez düzenlenen İl Danışma Meclisi'nde yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Özel, Ak Parti iktidarı olarak Isparta'ya her türlü hizmetin yapıldığı ancak seçim sonuçlarına göre hizmetinde yeterli olmadığını söyledi.

Özel açıklamasında; "Isparta Belediyesi almak çok arzumuzdu. Seçim çalışmalarında çok gayret gösterdik. Seçim sonuçlarına göre teşkilat ve hepimize bağlı sebepleri var. Bizim dışımızda olan sebepleri de
var. Ben Isparta'da hizmet anlamında hükümetin bir eksikliği olduğu kanaatinde değilim. Bakın yollarımız başladı. Hastanemizin temelini attık. Spor ve sulama tesisleri gibi gerçekten güzel hizmetler yapıyoruz.

Demek ki hizmet tek başına yetmiyormuş. Başka şeylerde ilave etmemiz gerekiyormuş. Vatandaşımız Isparta'da bizi tercih etmedi. Tercih etmeyen ilçelerimiz ve beldelerimizde var. Bunlardan çıkaracağımız sonuçları, almamız gereken derslerimizi teşkilat olarak iyi anlayalım. Elbetteki bizim davamız sadece bir bu seçimlik dava değil. Biz gelişi güzel ortaya çıkmış bir hareket değiliz. Bizim davamız hiçbir kişiye bağlı olmayan bir davadır. Ve iktidar dönemimizde konumumuz itibariyle görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz" diye konuştu.

"KİMSEYİ CEZALANDIRMAK GİBİ NİYETİMİZ YOK"
Isparta'da AK Parti'nin kazandığı belediyelerde gerçek anlamda hizmetin alınacağını belirten AK Parti Milletvekili Recep Özel, kazanamadığımız yerleri de cezalandırmak gibi bir niyetimiz yok dedi.

Özel, diğer partilerden aday olarak belediyeleri kazanan başkanlarımıza da başarılar diliyoruz diye konuştu.

Özel; "CHP'nin kalesi olan Keçiborlu'yu güzel bir çalışma ile aldık. Fakat % 48.2 gibi bir oy oranı ile Senirkent'i kaybettik. Diğer bölgelerimizde de hemen hemen aynı durumlarla kaybettik. Bunun sebebi biraz da sandıklarda zafiyet gösterdik. Sadece Isparta'da değil Türkiye genelinde sandıklarda bir zafiyet yaşandı.

% 47 olan gerçek oyumuz,; % 45 olarak gösterildi. Sandıklara hakimiyet olmadığımız için % 2'lik oy oranını kaybettik. Gerçek oyumuz 2 puan daha olacaktı. Diğer kazanan Belediye Başkanlarının da kendi bölgelerine en iyi hizmeti yapması temennimiz ve dileğimizdir. Isparta için gayret gösterdiklerinde bizde onlara yardımcı oluruz. Çünkü kazanan Isparta olsun diyoruz.

Hiçbirini cezalandırmak gibi bir gayretimiz yoktur. Biz milletin kararı başımızın, gözümüzün üstünde derken, kazanamadığımız yerlerde milletimizin takdiri saygı duyuyoruz. Bizde elimizden gelen bütün katkıları kullanırız. Güzel bir iş yapılacaksa ve iyi bir yatırım varsa elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz.

AK Parti iktidarı hiç bir seçimde partizanlık yapmamıştır. Ve bu yüzden hep yükselerek yıpranmadan iktidar görevini sürdürüyor. Biz hiç bir yerde oy oranlarımıza bakarak bir çalışma, yatırım, hizmeti götürme noktasında olmadık. Oraya o hizmetin yapılması gerekiyorsa hep yapmaya çalıştık" şeklinde konuştu.

ZAFİYETİ TELAFİ ETMEMİZ GEREKİYOR
Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde partililere bazı uyarılarda bulunan AK Parti Milletvekili Recep Özel, Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Geçtiğimiz yerel seçimlerde sandıklarda göstermiş olduğumuz zafiyetin telafi edilmesini istiyoruz. Her sandığa sağlam adam bulmalıyız.

Bir tane işini bilen gerçekten ne olduğunu bilen biri olmalıdır. Kağıt üzerinde sandık görevlisi yazmak adına yazmayalım. Her ilçe başkanımız baksın sandık görevlisine ilgilensin. Yazmış olmak için yazmayalım. Öyle
yaptık ve sonucunu gördük. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye ortalamasının daha üzerinde alalım. Daha büyük heyecan yaşayalım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum