Santek 2011 Fuarı Törenle Açıldı

4 gün açık kalacak fuarda değişik sektörlerden firmalar ziyaretçileri ile buluşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2011 18:40
Santek 2011 Fuarı Törenle Açıldı

4 gün açık kalacak fuarda değişik sektörlerden firmalar ziyaretçileri ile buluşacak.

SANTEK 2011 İhtisas Fuarı Isparta ve Göller Bölgesi'nin Fuar amacına yönelik olarak, en büyük ve en modern yapısı olan, Süleyman Demirel Kongre ve Sergi Sarayı'nda 13-17 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek. Fuarın açılışı bugün saat 17.00'de yapıldı.

Gelişmekte olan ülke ekonomisi içinde Isparta ve Göller Bölgesi'nin sınırlarının dışına açılması ve bölge dışındaki firmalara da bu bölgenin kapılarını açacak fırsatların yaratılması amacıyla DETAY Fuarcılık Ltd. Şti tarafından 14 yıldır SANTEK adı altında gerçekleştirilen bu organizasyon, mevcut gelişmeler ve sektördeki değişen talepler doğrultusunda her geçen yıl daha da büyüyerek ve gelişerek yoluna devam ediyor.

Fuara; Doğalgaz Sistemleri ve yan sanayi, Isıtma, Soğutma ve Havalandırma sistemleri, Yapı Malzemeleri, iç ve Dış Mimari dekorasyon ürünleri, Mutfak banyo ürün ve ekipmanları, Boya sanayi, Nalburiye, Hırdavat, Tesisat ve İlgili diğer sektörler katılacak. Fuar 16.00–23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Açılaşa Vali Yardımcı İzzet Ercan, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve ITSO Başkan vekili Ahmet Tahir Bakal katıldı.

Santek 2011 Fuarında Ajans32 Standını Ziyaret Edebilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.