Sapık Öğretmen Tutuklandı

Karısı tarafından öğrencisiyle ilişkiye girerken çekilmiş görüntüleri bulunan öğretmen tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2012 13:34
Sapık Öğretmen Tutuklandı

Eğirdir İlçesi'nde İmam Hatip Lisesi öğretmeni.B. S., öğrencisi Z.E. ile ilişkisinin yer aldığı DVD'yi bulan eşi G. S.'nin savcılığa suç duyurusunda bulunmasının ardından, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eğirdir İmam Hatip Lisesi’nde görevli Edebiyat öğretmeni B.S.'nin aynı lisedeki bir kız öğrencisi ile olan seks DVD’sini bulan eşi G.S. kocası ile bu konudan dolayı sürekli tartıştığını ve kendisine şiddet uyguladığı için kocasından korktuğunu söyledi.

Şüpheleri üzerine kocasını takip eden G.S. eşinin cebinde bulduğu DVD’yi gizlice alıp izlediğinde şoke oldu. Çünkü DVD’de öğrencisi Z.E. ile porno görüntüler olduğunu gördü. İmam Hatip Lisesi öğretmeni B.S. kız öğrencisi Z.E. ile ilişkisini kameraya alıp DVD yapmıştı. Bu görüntüler karşısında şoke olduğunu söyleyen G.S. kocasının kendisini öldürebileceğinden korktuğundan çocuğunu da yanına alarak Fransa’ya kaçarak ailesine sığınmştı.

KONU İLE İLGİLİ HABERİMİZ İÇİN TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum