Sarıgül Başkanlığı Bırakıyor Mu?

Isparta Davrazspor’un BAL 7’inci grubu ikinci olarak bitirmesinin ardından Kulüp Başkanı Mustafa Sarıgül yazılı bir açıklama yaptı. Sarıgül açıklamasında başkanlıktan ayrılma sinyali verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2017 17:48
Sarıgül Başkanlığı Bırakıyor Mu?

Bölgesel Amatör Ligi 7’inci grupta mücadele eden Isparta Davrazspor, pazar günkü son maçta Konyaaltı’nı 7-1 yendi ancak şampiyon olmadı. Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Sarıgül yaptığı yazılı açıklamada bir sezonluk emeklerinin karşılığının bu olmaması gerektiğini vurguladı. Sarıgül’ün açıklamasında yer alan “Bundan sonraki bayrak yarışı devam edecek ve ben kendi adıma tüm kalbimle maddi ve manevi olarak bayrağı taşıyan arkadaşlarımın yanında ve destekçisi olacağım” sözleri Sarıgül görevi bırakıyor mu? sorusunu akıllara getirdi.


BAŞARISIZLIK VARSA BUNU TEK BAŞIMA ÜSTLENİYORUM
Başkan Sarıgül’ün açıklaması şöyle; “Öncelikle şahsım ve yönetim kurulu adına sevgi ve saygılarımı sunmak istiyorum. Sezon başında son anda oluşturulan yönetim ve alelacele gerçekleştirilen transferler ile sezona başlayan ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen takımımız herkesin malumu üzere bu hedefine ulaşamamıştır. Öncelikle çok üzgün olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bir sezonluk emeğimizin karşılığı bu olmamalıydı. Ortada bir başarısızlık varsa bunu tek başıma üstleniyorum. Sezon başında takımın kurulmasından bugünlere ulaşmasında başta gazeteci arkadaşlar olmak üzere, Plan-Bütçe komisyonu Başkanımız sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e, Sayın Valimiz Şehmus Günaydın’a, Sayın Belediye başkanımız Y. Ziya Günaydın’a, ikinci başkanlarım Mustafa Özaydın ve Oğuz Başaran’a, diğer yönetici arkadaşlarıma, Teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarıma ve çok daha önemlisi, her zaman desteklerini bizlerden esirgemeyen iyi ve kötü günümüzde yanımızda olan cefakar taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.

SAHA AVANTAJIMIZI KULLANAMADIK
Ligin ilk yarısını namağlup lider bitirmemize rağmen ikinci yarının ilk üç maçında kaybettiğimiz puanlar sonrasında bazı taraftarların bizleri istifaya davet etmesine aldırış etmeden bütün gücümüzle takımımıza sahip çıkarak önce teknik heyetde bir değişikliğe gidildi ve sonrasında eksik olan mevkilere yaptığımız olumlu transferlerle hedefimize yürümeye devam ettik. Şampiyon olan Bucakoğuzhansporu her iki maçta da yenmemize rağmen bazı maçlardaki saha avantajımızı kullanamayarak kaybettiğimiz puanların telafisini maalesef yapamadık ve sezonu ikincilikle kapattık.

Sizlerle bir üzüntümü paylaşmak istiyorum. Şunu da belirtmek isterim ki Bucakoğuzhanspor maçı sonrasında bir internet sitelerinde ( sanırım aynı zamanda gazete) Başarının mimarları olarak Yönetimi yok sayması bizleri derinden üzmüştür.

BAYRAĞI TAŞIYAN ARKADAŞLARIMIN YANINDA VE DESTEKÇİSİ OLACAĞIM
Öyle ya da böyle bir sezonu geride bıraktık. Bu süre zarfında bizlere destek olan herkese en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Yeni sezon öncesinde takımımızın kaldığı yerden daha büyük başarıları elde edeceğinden şüphemiz yok. Bu bir bayrak yarışıdır bir kıvılcımın başlangıcı bir büyük şehrin Isparta Davrazspor'un uyanışıdır. Bundan sonraki bayrak yarışı devam edecek ve ben kendi adıma tüm kalbimle maddi ve manevi olarak bayrağı taşıyan arkadaşlarımın yanında ve destekçisi olacağım. Bizlere destek olan, sabır gösteren herkese bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum