Sarıidrisliler Kır Şenliğinde Buluştu

Sarıidrisliler Kalkınma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanlığı 6’ncı Kır Şenliği Milas Mesirelik alanında yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2014 19:38
Sarıidrisliler Kır Şenliğinde Buluştu

Sarıidrisliler Kalkınma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanlığı tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Kır Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.

Milas Mesireliğinde buluşan Sarıidrisliler gün boyu gönüllerince eğlendi. Birbirinden renkli yarışma ve etkinliklerin yapıldığı buluşmada davetlilere yemek ikram edildi.

Gece başlayan hazırlıklar davetliler tarafından tam not aldı. Şenlikte başta çocuklar olmak üzere tüm davetliler gönüllerince eğlendi.

Şenlikte konuşma yapan Sarıidrisliler Kalkınma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Doğan, “Birlik ve beraberliğimizin devamı, geleneklerimizin yaşatılması, sevinçte, neşede ve üzüntüde bir ve bütün olunabilmesi için sizleri yılda bir defada olsa bir araya getirmeye ve aramızdaki kaynaşmayı sağlamaya gayret ediyoruz. Bu yılki ve bundan önceki düzenlediğimiz şenliklerimizde bizlere destek olan üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra şenliğe destek veren işletme sahiplerine dernek yönetimi tarafından plaket verildi. Ardından düzenlenen etkinliklerde birinci olanlara ödülleri verildi.































































                                  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum