Sarıidrisliler Kır Şenliğinde Buluştu

Sarıidrisliler Kır Şenliğinde Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Temmuz 2018 14:08
Sarıidrisliler Kır Şenliğinde Buluştu

Sarıidrisliler Kalkınma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanlığı 10’ncu Kır Şenliği Milas Mesirelik alanında yapıldı.

Milas Mesireliğinde buluşan Sarıidrisliler gün boyu gönüllerince eğlendi. Birbirinden renkli yarışma ve etkinliklerin yapıldığı buluşmada davetlilere yemek ikram edildi.

Gece başlayan hazırlıklar davetliler tarafından tam not aldı. Şenlikte başta çocuklar olmak üzere tüm davetliler gönüllerince eğlendi.

Şenlikte konuşan Sarıidrisliler Kalkınma, Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İbrahim Doğan, “Sayın Belediye Başkanım, Sayın eski Belediye başkanlarım, Sayın Yardımsever Üyelerim, Sayın Hemşerilerim Sevgili misafirler 10. cusunu  tertip ettiğimiz Geleneksel Kır şenliğimize hoş geldiniz.  Sözlerime başlamadan önce 03 ŞUBAT 2018 Tarihinde AFRİN’de bu vatan için şehadete ulaşan başta yavrumuz ALİ YILMAZ ve 15 TEMMUZ şehitlerine Allah’tan  rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. Ruhları şad olsun. Rabbim böyle acıları bir daha göstermesin.

Sevgili hemşerilerim Birlik ve beraberliğimizin devamı,  geleneklerimizin yaşatılması sevinçte, neşede  ve üzüntüde bir ve bütün olunabilmesi için sizleri  yılda bir defada olsa bir araya getirmeye ve aramızdaki kaynaşmayı sağlamaya gayret ediyoruz. İmkanlarımız nispetinde sizleri memnun edebilmek için çaba sarf ediyoruz.

Bu yıl şenliğimizin yemek masraflarının tamamını 02 MART 2017 tarihinde Ahirete intikal eden babamız merhum KAMİL DOĞAN adına ithafen annem ELİFE Doğan üstlenmiştir. Yönetim kurulum adına kendisinin ellerinden öpüyorum. Allah kabul eylesin.

senlik2.20180722140830.jpg

Mübarek KADİR GECESİNDE karıp dağıttığımız Helvanın masraflarını bu yıl  Üyemiz Metin AYDOĞDU karşılamıştır. Ayrıca özel katkılarından dolayı diğer esnaf hemşerilerimize huzurlarınızda özellikle teşekkür eder böyle hayırsever hemşerilerimizin gücü nispetinde  Derneğimize katkılarını da bekliyorum.

Bu yardımsever hemşerilerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR Ata sözünün is batıda budur. Şenliğimize katkıda bulunan her keseden Allah razı olsun.

Hemşerilerimizin bu katılımcı ve yardım severliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Derneğimizde siyasi görüşü, düşüncesi, inancı ne olursa olsun kasabada veya burada yaşayan bütün hemşerilerimizin bizim nazarımızda farkı yoktur. Dernek başkanı olarak tüm hemşerilerimizden ricamız soğukkanlı olmak ve birbirimizin görüşlerine saygı göstermektir. Sizler ide birlik ve beraberlik için katkıda bulunmaya kaynaşmaya davet ediyorum. Lütfen eleştiri, görüş ve önerilerinizi bizlere iletiniz ve bizleri yönlendiriniz.  Her türlü yapıcı eleştirilere açığız.

Bizler ortalama 120 üye ile yıllık 60 TL gibi bir aidatla  13 yıldır bu görevi sürdürüyoruz. İnşallah sizleri memnun edebilmişizdir. Sevgili hemşerilerim sizleri fazla meşgul etmek istemiyorum. Görüş ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmak için söz alabilirsiniz. Sevgili hemşerilerim sözlerime son verirken bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür eder, birlik ve beraberlik içerisinde nice şenliklerde buluşmak üzere Yönetim Kurulum adına hepinize sevgi ve saygılar sunarım. Allaha emanet olun.

Birlik ve beraberliğimizin devamı, geleneklerimizin yaşatılması, sevinçte, neşede ve üzüntüde bir ve bütün olunabilmesi için sizleri yıldı bir defada olsa bir araya getirmeye ve aramızdaki kaynaşmayı sağlamaya gayret ediyoruz. Bu yılki ve bundan önceki düzenlediğiniz şenliklerimizde bizlere destek olan üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

senlik1.20180722140841.jpg

ŞENİDİMİZİN AİLESİNE PLAKET 

Sarıidrisliler Kalkınma, Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte 3 Şubat 2018’de Afrin’de şehit düşen Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın ailesine plaket verildi.

Daha sonra düzenlenen etkinliklerde birinci olanlara ödülleri verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.