Sarıidris'te Çanakkale Ruhu

Sarıidris'te Çanakkale Ruhu

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2019 17:32
Sarıidris'te Çanakkale Ruhu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle Sarıidriste, ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan anma programında Çanakkale savaşının ne zorluklar içinde kazanıldığı işlendi.

Belde belediye düğün salonunda yapılan anma günü Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Belediye Başkanı Ramazan Pala günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Konuşmanın ardından Ortaokul öğrencileri tarafından şiirler okundu, gösteriler yapıldı.
PALA’DAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri ile ilgili Ortaokullar arası şiir okuma yarışmasında ve İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında Eğirdir İkincisi olan Emine Naz Köse isimli öğrenci Belediye Başkanı Ramazan Pala tarafından çeyrek altın ile ödüllendirdi. Ayrıca İlkokullar arası şiir yarışmasında 1. olan ve Sarıidris Ortaokulu Kaleli Yakan Top Yıldız Kızlar Takımı Eğirdir Şampiyonu olan 13 öğrenciye de başarılarının devamı dilenerek altınla ödüllendirdi.







    

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.