Sarıidris'te Süt Hüjyeni Eğitimi

Sarıidris'te Süt Hüjyeni Eğitimi

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2018 12:53
Sarıidris'te Süt Hüjyeni Eğitimi

Eğirdir İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından Sarıidris Beldesinde üreticilere Süt Hijyeni Eğitimi verildi.

Üreticinin her anlamda bilinçlenmesi, kaliteli ve sağlıklı ürünü tüketiciyle buluşturması amacıyla düzenlenen eğitimler kapsamında beldedeki süt üreticilerine 'Süt Hijyeni Eğitimi' verildi.

Beldedeki üreticiler yapılan bu bilinçlendirme çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala'da İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ederek, "Üreticinin bilinçlenmesi demek, daha sağlıklı ürün elde etmesi demek, daha karlı çalışabilmesi demek. En önemlisi de tüketiciye kaliteli ve sağlıklı ürünün ulaşması demek. Bilinçli üretim, sağlıklı gelecek demek. Ben öncelikle bu eğitimi veren yetklililerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Beldemizde bu eğitimlere büyük ilgi gösteren hemşerilerimi de kutluyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.