Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi’nde Doktor Sıkıntısı

Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi’nde yaşanan doktor sıkıntısı vatandaşları zor durumda bırakıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2013 11:43
Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi’nde Doktor Sıkıntısı

2012 yılında toki tarafından hizmete açılan Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi’nde vatandaşlar doktorsuzluk yüzünden yeterince iyi hizmet alamadıklarını iddia ettiler.

Önceki aylarda Kadın Doğum ve Çocuk Doktoru sıkıntısı çeken Dr. Sadettin Bilgiç Hastanesine tepkiler çoğalıyor.

Şarkikaraağaç’ta vatandaşlar, sadece hastanenin diş hekimi olarak sıkıntısı olmadığını, hastanenin diğer branşlarda da doktor eksikliğinden dolayı çoğu hastanın doktorsuzluk yüzünden ambulanslarla Isparta’ya sevk edildiğini, önceki yıllarda hastane de Kadın Doğum Uzmanı, Çocuk Doktoru, Diş Hekimi, Dahiliyeci, Uzmanlarının bulunduğunu, bugün ise hastanede doktorsuzluk yüzünden hastaların büyük sıkıntı çektiğini ifade ettiler.

Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi’nde eskiden bölge ilçelerine de büyük hizmet verirken, bugün doktorsuzluktan dolayı koskoca hastaneden hizmet alamadıklarından şikâyetçi olan vatandaşlar, ilçede diş üzerine hastaneye gelen hastaların diş hekiminin olmamasından dolayı Isparta’ya veya özel yerlere gönderiliyor.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ döneminde ilçenin mükemmel bir hastaneye kavuşturulduğunu belirten Şarkikaraağaç’lı vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak hastaneye Diş Hekimi, Kadın Doğum Uzmanı, Dâhiliye Uzmanı, Anestezi Uzmanı ataması yapılmasını istediler.

Haber: Fatih DEMİRTAŞ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum