Şarkikaraağaç SGM Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Şarkikaraağaç Sosyal Güvenlik Müdürlüğü yeni hizmet binasına taşındı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Aralık 2013 15:23
Şarkikaraağaç SGM Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada ;  ‘’ 04.12.2009 tarihinden bu yana ‘’ Orta mah. Konya Yolu cd. Ziraat Odası Üstü No.22/1 Şarkikaraağaç ‘’ adresinde hizmet vermekte olan Şarkikaraağaç Sosyal Güvenlik Merkezi , 24.12.2013 tarihinden  itibaren ‘’ Camikebir mahç 1302 sk. No.20 Şarkikaraağaç ‘’ adresindeki yeni hizmet binasında  faaliyetine devam edecektir.  

4/a (SSK) , 4/b (BAĞ-KUR) sigortalıları ile işveren dosyaları bu  merkezimize devredilmiş olup , Şarkikaraağaç ve Yenişarbademli ilçeleri ile bağlı belde ve köylerdeki sigortalı ve işverenlerimize , anılan tarih itibarıyla bu merkezimizden hizmet verilecektir.

Kurumumuzun vatandaş odaklı hizmet anlayışına uygun olarak bu ilçelerdeki vatandaşlarımızın sosyal güvenlik hizmetlerini il merkezine gelmeden  yerinde hizmet alma imkanına kavuşmuşlardır. ‘’ denildi.       

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.