Şarkikaraağaç’a Giriş Ücretleri Kalktı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Top, Şarkikaraağaç ve Eğirdir’e gıda sevkiyatı yapan oda üyelerinin araçlarından ilçelere her gidişte ücret alınması yönündeki şikayeti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e iletti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2011 14:09
Şarkikaraağaç’a Giriş Ücretleri Kalktı

AK Parti Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Süreyya Sadi Bilgiç geçtiğimiz günlerde ITSO’yu ziyaret etti.

ITSO üyelerinin sorunlarının konuşulduğu ziyarette Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Top, Şarkikaraağaç ve Eğirdir İlçelerine gıda sevkiyatı yapan oda üyelerinin araçlarına her seferinde belediyelerce uygulanan ücretlerle ilgili şikayetleri iletti.

Gerek odaya gerekse sözlü olarak ITSO Yönetimine bu konularda çok fazla sözlü ve yazılı şikayetler geldiğini belirten Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Top, konunun çözümü için Milletvekili Bilgiç’ten destek istedi. Milletvekili Bilgiç’te konuyla birebir ilgilenerek önce Şarkikaraağaç Belediye Başkanını aradı ve bundan sonra böyle bir uygulamanın olmaması için gerekenin yapılmasını istedi.

Eğirdir ilçesi Belediye Başkanı ile de bu konuda görüşeceğini belirten Milletvekili Bilgiç, sorunların çözülmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Konuyu yakından takip eden ITSO Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Top da ilgilerinden dolayı Milletvekili Bilgiç’e oda üyeleri adına teşekkür etti.

Bilindiği üzere ITSO konuyla ilgili her iki belediyeye de yazı yazmış ve talepleri iletmişti, ancak belediyelerde bu konuda ne olumlu ne de olumsuz bir cevap gelmemişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.