Şarkikaraağaç'a Özel Ziyaretler...

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Ufacık'ın daveti üzerine ilçeye gelen Özel İdare Genel Sekreteri Yıldırım ve Karayolları Bölge Müdürü Karademir, yol ve kanalizasyon ıslah çalışmalarını yerinde incelediler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2012 23:35
Şarkikaraağaç'a Özel Ziyaretler...

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık'ın özel daveti üzerine ilçeye gelen Isparta il Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım, Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir ve beraberindeki heyet, yol ve kanalizasyon ıslah çalışmalarını yerinde incelediler.

Isparta Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Yıldırım ve Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir, Karayolları 135. Şube Şefi Adem Aydemir, dün Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık’ın özel daveti ile ilçeye giderek, yapılan çalışmaları yerinde izlediler. Önce belediye ziyareti yapan yetkililer ardından çalışma alanlarını bizzat gezerek, birtakım incelemelerde bulundular.

KÖPRÜ KÖYÜ VE YASSIBEL, KANALİZASYONUNA KAVUŞUYOR…
İlçeyi ilk ziyaret eden Genel Sekreter İbrahim Yıldırım, ziyaret sırasında Köprü Köyü kanalizasyon ıslah çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Başkanı Ufacık ile ilçedeki sorunlar hakkında görüş alışverişi yapan Genel Sekreter Yıldırım, önce ilgili firma ile görüştü, ardından da köylülerle sohbet etti.

Her şeyin eksiksiz olarak yapılmasını ve kış şartlarının da yoğunlaşmadan önce, çalışmaların tamamlanması gerektiğini aktaran Yıldırım, kazılan yolların mevcut kilitli taşlarla yeniden döşeneceği ile kalan eksiklerin kısa sürede bitirileceğini kaydetti.

Buradaki çalışmaların ardından Başkan Ufacık ve Genel Sekreter Yıldırım’a teşekkür eden Köprü Köyü Muhtarı Ahmet Aybattı ise köylüler adına gördükleri ilgiden hayli memnun kaldığını iletti.

Daha sonra ilçeye bağlı Yassıbel (Fele) Köyü’ne geçen Başkan Ufacık, buradaki kanalizasyon projesinin tamamlanma aşamasında olduğuna dikkat çekerek, Yıldırım’dan çalışmaların hızlandırılmasını talep etti.
Yıldırımla görüş alışverişi yapan Ufacık, ihalesinin ivedilikle halledilmesi gerektiğini vurgulayarak “Yassıbel Köyü sakinleri de en kısa zamanda kanalizasyonlarına kavuşacak” dedi.

“ISPARTA (ŞARKİKARAAĞAÇ) - KONYA KARAYOLU İLE
KARAGEDİK MEVKİİ İVEDİLİKLE TAMAMLANACAK”
Öte yandan Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir ve 135. Şube Şefi Adem Aydemir’i ilçesinde konuk eden Başkan Ufacık, “Bugün Karayolları Bölge Müdürümüz Karademir ve 135. Şube Şefimiz ile ilçemizdeki karayolu çalışmalarını yerinde inceledik. Kendileri, öncelik Şarkikaraağaç olmak üzere diğer ilçeleri de ziyaret ederek çalışmaların kış gelmeden halledileceği sözünü verdiler” diye konuştu.

Isparta (Şarkikaraağaç) – Konya Karayolu’ndaki yol çalışmalarının ardından, Karagedik Bölgesi - Konya ili arasındaki peyzaj çalışmalarını da görme fırsatı bulan yetkililer, yakın alandaki Yenişarbademli Kavşağı’nın da startını verdi.

Başkan Ufacık, buradaki çalışmaların da titiz bir şekilde yürütüldüğüne işaret ederek, Karayollarından talep ettiği çalışmaların başladığını ilçe ve çevresindeki çehrenin kış gelmeden önce değişeceğini aktardı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.