Şarkikaraağaç'lı Genç Bunalıma Girdi

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, cezaevinden 10 gün önce çıkan 30 yaşındaki O.A., kendisine iş verilmediği gerekçesiyle beş katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.O.A., polisin yaklaşık yarım saatlik çabasıyla ikna edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2012 14:20
Şarkikaraağaç'lı Genç Bunalıma Girdi

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, cezaevinden 10 gün önce çıkan 30 yaşındaki O.A., kendisine iş verilmediği gerekçesiyle beş katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. O.A., polisin yaklaşık yarım saatlik çabasıyla ikna edilerek, çatıdan indirildi.

Bugün saat 10.30 sıralarında Atatürk Caddesi'ndeki beş katlı bir dershanenin çatısına çıkan O.A., "Cezaevinden yeni çıktım. İşsizim. Hayatımı düzene sokmak istiyorum ama kimse bana iş vermiyor" diye bağırmaya başladı.

Çatıdaki O.A.'yı fark eden çevredekiler durumu polise ve itfaiyeye haber verdi. İtfaiye ekipleri O.A.'nın atlama ihtimaline karşı branda gererek, önlem aldı. Polis, çatıya çıkarak O.A.'yı intihardan vazgeçirmek istedi. Polisleri yanına yaklaştırmayan O.A., zaman zaman çatıdan sarktı. Polis, bekar olan O.A.'yı yaklaşık yarım saatlik bir çaba sonucu iş bulma konusunda kendisine yardımcı olacaklarını söyleyip, çatıdan inmeye ikna etti.

ANNESİ VE BABASIYLA GELMİŞ
Dün geceyi Ödemiş Belediyesi Barınma Evi'nde geçirdiği tespit edilen O.A.'nın 10 gün önce yaralama suçundan 4 yıl yattığı cezaevinden tahliye olduğu ve Isparta'ya bağlı Şakirağaç Köyü'nde yaşayan anne-babası ile Ödemiş'e geldiği belirlendi. O.A.'nın iş bulamaması üzerine anne ve babasınn tekrar memleketlerine döndükleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.