Şarkikaraağaç'ta Ev Yanarak Kül Oldu

Şarkikaraağaç'ta Ev Yanarak Kül Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Eylül 2015 13:24
Şarkikaraağaç'ta Ev Yanarak Kül Oldu

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde bir köyde çıkan yangında 1 ev ve 1 samanlık tamamen yanarak kül oldu.

Yangın akşam saat 18:00'da Şarkikaraağaç İlçesine bağlı Aşağıdinek Köyü'nde Adem Çemrek isimli vatandaşın ahşap evinde sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Alevler bir anda Çemrek’in evinin sararken, evde yaşayanlar ve komşuları alevlere müdahale etti.

İTFAİYE EKİPLERİ ANINDA MÜDEHALE ETTİ
Alevler Adem Çemrek’e ait evin hemen bitişiğindeki diğer evlere sıçramadan son anda müdahale edildi. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Çıkan yangında köy halkı korku içinde alevleri söndürmek için seferber oldu. Olay yerine Yalvaç ve Şarkikaraağaç itfaiye ekipleri sevk edildi. 4 saat süren yangın’da 1 ev ve yanında bulunan samanlık tamamen kullanılamayacak vaziyette kül oldu. Evleri yanan vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.

YOĞUN ÇABA HARCANDI
İtfaiye ekipleri yangına kontrol altına alabilmek için yoğun çaba harcadı. Olay yerine gelen Şarkikaraağaç İlçe Kaymakamı Yaşar Çarkanat, yetkililerden bilgi aldı. Vatandaşlarla konuşarak sıkıntılarını dinleyen KaymakamYaşar Çarkanat, yangınla ilgili olarak mağdur olan aileye “Devlet Her Zaman Yanınızda, ne gerekiyorsa yapılacak diyerek mağdur aileyi teselli etti.

F.Demirtaş/Şarkikaraağaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.