Şarkikaraağaç'ta Feci Kaza

Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Fele köyü yakınlarında Ford Connect marka araç ile tır kafa kafaya çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Eylül 2014 10:03
Şarkikaraağaç'ta Feci Kaza

Hikmet Kula (53) yönetimindeki 34 DE 5561 plakalı araç ile Mehmet Çetin yönetimindeki 42 DUS 92 plakalı tır, tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu Isparta-Konya karayolu üzeri Fele Köyü yakınlarında kafa kafaya çarpıştı. Kazada, aynı araçta bulunan Guddusi Kula (70), Hanım Kula (68), Hikmet Kula (43), Üzeyir Kula (16), Ahmet Kula (18) ile Güler Kula (34) yaralandı. Yaralılar Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çocuğunu Kayıt İçin Isparta’ya Gidiyordu
Aksaray’dan çocuğunu Süleyman Demirel Üniversitesine kayıt için Isparta’ya giden kula ailesi Fele köyü yakınlarında dikkatsizlik sonucu Şarkikaraağaç istikametinden gelen Mehmet Çetin yönetimindeki 42 DUS 92 plakalı tır ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazanın duyulması üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Kısa süre yol kenarında bekleyen yaralılar Guddusi Kula (70), Hanım Kula (68), Hikmet Kula (43), Üzeyir Kula (16), Ahmet Kula (18) ile ambulanslarla hastanelere taşınırken minibüste sıkışan Güler Kula (34) 112 Acil servis ekiplerince uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı.
Kaza sonrası Şarkikaraağaç İlçe Jandarma tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şarkikaraağaç Ekspres Gazetesi





   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum