Şarkikaraağaç'ta Kaçak Hayvan Kesimi

Şarkikaraağaç Belediyesi zabıta ekipleri, Çevre yolu üzerinde R.O'nun evine gerçekleştirilen baskında, kaçak hayvan kesen 1 kişiyi suçüstü yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2011 10:44
Şarkikaraağaç'ta Kaçak Hayvan Kesimi

Şarkikaraağaç ilçesinde bir ihbarı değerlendiren Şarkikaraağaç Belediyesi zabıta ekipleri, Çevre yolu üzerinde R.O'nun evine gerçekleştirilen baskında, kaçak hayvan kesen 1 kişiyi suçüstü yakalandı.

Alınan bilgilere göre, Çevre yolu üzerinde oturan R.O'un, izinsiz hayvan kestiği ihbarını alan Şarkikaraağaç Belediyesi zabıta ekipleri, şahsın evine ilçe emniyet ekipleri, Şarkikaraağaç ilçe tarım veterineri ve Şarkikaraağaç belediye veterineri ile birlikte baskın düzenledi.

Baskında, R.O'nun oğlu G.O, evinin önünde kaçak kesim yaparken suçüstü yakalandı. Sağlıksız ve izinsiz yapıldığı anlaşılan 200 kg ete el konuldu. O'un evinde ele geçirilen etler ise Belediye tarafından sağlık kontrollerinden geçirilmek üzere Tarım İl Müdürlüğüne gönderildi.

Şahsın daha önce de kaçak kesim yapılırken yakalandığı ve idari para cezası kesildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum