Şarkikaraağaç’ta Trafik Kazası; 4 Yaralı

Bayram Tatilinde dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2013 12:55
Şarkikaraağaç’ta Trafik Kazası; 4 Yaralı

Olay bayramın 1. Günü Şarkikaraağaç Konya karayolunun 10.km de meydana geldi. Isparta Eğirdir Dağ komando birliğinde görevli Uzman Çavuş Tacettin Acar (36) idarsindeki 33 KCJ 82 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole uçtu.

Şarampolde ağaca çarpan araç daha sonra takla atarak durabildi. Olayı gören diğer sürücüler araçta yolcu olarak bulunan Bahriye Acar (28) Fadim Ebrar Acar (4) Ramazan İlker (8) ve araç sürücüsünü araçtan çıkardı.

Olay yerine tesadüfen gelen Şarkikaraağaç İlçe Müdürlüğü ekipleri 112’yi arayarak yardım istedi. Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaralıları alarak Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Araç sürücüsünün yara almadan çıktığı araç daha sonra çekici yardımı ile olay yerinde kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme yapan jandarma ekipleri daha sonra araç sürücüsünü ifadesini almak için jandarma karakoluna götürdü.

Olayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.



Fatih Demirtaş / Sarkikaraağaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.