Şarkikaraağaç'ta Ufacık Sesleri

İlçemizin Makus Talihini Birlikte Yeneceğiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Aralık 2018 11:50
Şarkikaraağaç'ta Ufacık Sesleri

Şarkikaraağaç MHP Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Ufacık, belediyeciliği 8 saatlik bir mesai anlayışıyla değil, 7 / 24 çalışan bir anlayışla yönetmeye talip olduklarını belirterek “Şarkikaraağaç’ın makus talihini hep birlikte yeneceğiz” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şarkikaraağaç Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Ufacık, nasıl bir belediyecilik profili çizeceğini anlattı. Ufacık, “2019 mahalli idareler seçimlerinde MHP’den Şarkikaraağaç Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu yaptık. Allah, ekip arkadaşlarımızla birlikte çıktığımız bu kutlu yolda bizleri utandırmasın. Hedefe varacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

Ufacık, “Öncelikle MHP’den aday adayı olan arkadaşlarıma bu yarışa ortak oldukları için teşekkür ediyorum. İlçemizde seçimi kazanacak adayı öne çıkarmak, partimizin oyunu artırmak için tüm aday arkadaşlarımın dava şuuruyla hareket edeceğine şüphem yoktur” dedi.

Ufacık, açıklamasında “Şarkikaraağaç ilçemizin birikmiş sorunlarına çözüm olmaya talibim. İlçemizde insanları, kırmaya dökmeye, horlamaya dışlamaya, değil, kırılan tüm gönülleri onarmaya talibim. İşsize iş, aşsıza aş, umutsuza umut olmaya talibim. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını ilçemizde de uygulamaya talibim. Türk – İslam ahlak anlayışını gönüllere nakşetmeye ve yaşatmaya talibim.

Siyaseti emeklilik mesleği gibi görenlere inat geleceğimin en güzel yıllarını,; milletim, memleketim ve insanlarımız için seve seve harcamaya talibim. Çünkü, önce milletim sonra partim diyen bir lidere sahibim. Belediyeciliği 8 saatlik bir mesaiye sığdıran bir anlayış değil, geceleri dahi çalışan, 7/24 hizmet odaklı bir belediyecilik anlayışını hakim kılmaya talibim. Vatanını en çok seven, milletine en iyi hizmet edendir anlayışı ile gönüller yapmaya talibim. İlçemizin makus talihini birlikte yeneceğiz buna inanıyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.