Şarkikarağaç’ın Asfaltı Isparta’dan

Şarkikarağaç’ın Asfaltı Isparta’dan

Yayınlanma:
Şarkikarağaç’ın Asfaltı Isparta’dan

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın 29 Mart 2014 yerel seçimlerde Ş.Karaağaç halkına vermiş olduğu sözü yerine getiriyor. Hafta sonu bir dizi ziyaretlerde bulunan Günaydın bu ziyaretine Ş.Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkaçı’yı da ekledi.

Günaydın Çarkacı’ya yaptığı ziyarette MHP Milletvekili Adayı H. Avni Bıçaklı’da eşlik etti. Hafta sonu gerçekleşen bu ziyaret 2 saat sürdü. Her iki belediye başkanı yerel sorun ve çözüm noktaları konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Ş.Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı kendisine yapılan bu ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek, “Özellikle Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın ve MHP Milletvekili Adayı H. Avni Bıçaklı’nın bizleri ziyaret etmesi memnu etmiştir. Aslında bu ziyaret çok önce olması gerekiyordu. Ancak nasip bugüne imiş” dedi.

MHP Isparta Milletvekili H. Avni Bıçaklı’da yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız İsa Çarkacı’yı makamında ziyaret etmek bizleri memnun ettik. Burada içme suyu ve asfalt kaplama konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Her iki belediye başkanı da birbirlerine destek olması beni sevindirdi” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da “hafta sonu çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Bu ziyaretlerimize Ş.Karaağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı’yı da ziyaret ettik. Önceki tarihlerde asfalt kaplama konusunda sorun yaşandığını biliyordum. 29 Mart Yerel seçimler öncesi Ş.Karaağaç halkına da söz vermiştim. Yollarınızı ben asfaltlayacağım diye. 29 Mart Yerel Seçimlerde bizim adayımız kazanamadı. Ancak İsa arkadaşımızda bizim sevdiğimiz arkadaşlarımızdan biridir. Ş.Karaağaç halkının misafirperverliği de beni oldukça memnun etmiştir. Bu vesile ile İsa başkan ile bir protokol karşılığında buranın asfalt kaplamasını yapmayı düşünüyoruz. Yapacağımız bu asfalt seçim asfaltı değil Isparta’mıza yaptığımız gibi kalıcı ve dayanıklı olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum