Satılık Parti

Yerel seçimler öncesi ekonomik sıkıntı içerisine giren bir parti Genel Merkez binasını satışa çıkardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Aralık 2013 10:45
Satılık Parti

DP, yerel seçimler öncesi parti binasını satışa çıkardı. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in miras olarak bıraktığı binanın, ekonomik zorluklar nedeniyle satışa çıkarıldığı ileri sürüldü. DP, yılardır siyasi arenada çatıştıktan sonra aynı çatı altında birleşen Anavatan Partisi'nin Balgat'taki Genel Merkez binasını kullanacağı bildiriliyor.

8 MİLYON TL GELİR BEKLENİYOR
1980 darbesinin ardından kurulan DYP ile Anavatan Partisi'ni aynı çatı altında buluşturan DP ekonomik olarak zor günler yaşıyor. Ekonomik krizi aşmak için bir süre önce personelini azaltan partide şimdi de Kızılay'daki Genel Merkez binası satışa çıkarıldı. Satıştan 8 milyon liranın üstünde gelir bekleniyor.

BAĞIŞLARLA AYAKTA KALMAYA ÇALIŞIYOR
Öte yandan barajın altında kaldığı için Hazine yardımı alamayan ve bağışlarla ayakta kalmaya çalışan DP'nin 81 ilde 100 civarında gayrimenkulü bulunduğu bildirildi. Partiye ait ayrıca 35 adet de otobüs ve minibüs bulunuyor. Bunlardan da ihtiyaç fazlası elden çıkarılacak. Araçların bir kısmının eskidiği, bir kısmının ise yüksek sigorta, kasko gibi masraflar nedeniyle elden çıkarılacağı öğrenildi.

DP’LİLER HÜZNE BOĞULDU
Öte yandan özellikle DP’nin kalesi olan Isparta’da binanın satılacağı haberi partilileri hüzne boğdu. Çünkü bina hemşerimiz Süleyman Demirel’in mirası olarak bugünlere kadar gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum