Satranç Takımı Madalyaya Doymuyor

Satranç Takımı Madalyaya Doymuyor

Yayınlanma:
Satranç Takımı Madalyaya Doymuyor

Türkiye ikinci lig’de mücadele eden Isparta Belediyesi Satranç Kulübü madalyaya doymuyor. Isparta Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde Hisar Mahallesi sosyal tesislerinde hizmetini sürdüren satranç takımı her gittiği müsabakadan madalya ile dönmesini bildi. Bu madalyalar oldukça çoğaldı ki sporcular artık madalyaları boyunda taşıyamaz hale geldi.

Satranç kulübünün bu başarısını tebrik etmek için Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın ve MHP Milletvekili adayı Nuri Okutan spor salonuna bir ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Günaydın ve Milletvekili adayı Okutan’ı kapıda karşılayan her sporcunun boynunda neredeyse 10’un üzerinde madalya olması dikkat çekti.

Sporcularla da kısa sohbet eden Günaydın başarı dileklerinde bulunurken, “Yıllar önce mahallemizde bir sosyal tesis ihtiyacı olmuştu. Bu binayı iki dönem önceki görevimde inşa etmiştim. Cami yakınında olması nedeni ile caminin de sülietini bozmayan ve onun paralelinde bir bina yapmıştık. Binanın kendisi küçük ama içerisinde yapılan uygulama ile büyük bir binadır. Burada kurs gören satranç takımımız da burada fırtınalar oluşturdu. Görüyorum ki sporcularımızın aldıkları madalyalar neredeyse boyunlarında taşıyamayacak düzeye gelmiştir. Bu başarılarından dolayı sporcuları ve kulüp yöneticilerini tebrik ediyorum” dedi.

MHP Milletvekili Adayı Nuri Okutan’da yaptığı açıklamasında, “burada gerçekten büyük bir sürprizle karşılaştım. Belediye Başkanımız başta olmak üzere burada başarı gösteren yönetici ve sporcularımıza tebrik ediyorum. Caminin yanına eğitime katkı sağlayabilecek, zihnin geliştirilmesi konusunda satranç oyunu önemli bir yer tutmaktadır. Görüyorum ki buradaki sporcularımız bunu en iyi yere taşımışlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.