Satranç Turnuvasında Ömer Yiğit Yaman 3. Oldu

Antalya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası 21-22 Nisan tarihlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Birlikte Cam piramit Kongre Merkezinde 07-12 yaş kategorilerinde düzenlendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2018 10:32
Satranç Turnuvasında Ömer Yiğit Yaman 3. Oldu

23 Nisan Çocuk satranç şenliğinde kapsamında düzenlenen ve 3 gün süren şenliklerde Binlerce çocuk Cam Piramit'teki şenlik alanına akın etti. Başkan Menderes Türel de şenliklerin ilk günü çocukların coşkusuna ortak oldu, uçurtma uçurdu.

14 Şehirden Turnuvaya Katılım

Hamle Satranç Merkezi Sahibi Onur Başar Turnuva ile ilgili yaptığı açıklamada “Türkiye Satranç Federasyonu ile birlikte Cam Piramit'te gerçekleştirilen 9. Geleneksel Antalya 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası'nda 14 farklı ilden gelen 2 bin 320 öğrenci yarıştı. Sporcular 7-14 yaş aralığında, 12 kategoride mücadele etti. Turnuvaya katılan tüm sporculara madalya verildi.  Turnuvada Hamle Satranç Merkezi Sporcusumuz 11 yaş genel kategorisinde mücadele eden  Ömer Yiğit Yaman 3. Oldu. Mehmet Deniz Memiş, Nehir İpek Memiş ve Ömer Yiğit Yaman’da göstermiş oldukları performanstan dolayı tebrik ederim” dedi. Turnuva bitiminde kategorilerinde ilk üç dereceye giren sporculara kupaları takdim edildi.  

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum