Satranç Üniversitelerde Okutulacak

Satranç Üniversitelerde Okutulacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2015 12:04
Satranç Üniversitelerde Okutulacak

Türkiye Satranç Federasyonu ve Süleyman Demirel Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen "Yükseköğretimde Satranç Çalıştayı" bugün Isparta'da başladı.

Çalıştayda, Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde satranç öğretmenliği bölümünün açılması konusu masaya yatırılıyor. Çalıştaydan çıkacak rapor sonucu Türkiye'de ilk olarak Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde Satranç Öğretmenliği bölümünün açılması noktasında Yükseköğretim Kurulu ile görüşmeler yapılacak.

Türkiye Satranç Federasyonu ve Süleyman Demirel Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen "Yükseköğretimde Satranç Çalıştayı" bugün Isparta'da başlıyor. 27-28 Kasım 2015 tarihlerinde Mavigöl Uygulama Oteli'nde gerçekleşek çalıştayda "Yükseköğretim'de Satranç Bölümü'nün açılmasına niçin ihtiyaç var?", "Satranç Eğitimi Öğretmenliğinin tüm ders isimleri ve içeriklerinin belirlenmesi" ve "Satrançta Eğitim Yöntemleri ve Eğitimde Satrancın Rolü" konuları alanında uzman isimler tarafından tartışılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.