Sav Kasabası'nda Köpekler Yaşlı Kadına Saldırdı

2 çoban köpeğinin saldırısına uğrayan Zeliha Çalgıcı çığlıklar üzerine dışarıya çıkan komşuları tarafından vahşi köpeklerden kurtarıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2011 10:17
Sav Kasabası'nda Köpekler Yaşlı Kadına Saldırdı

2 çoban köpeğinin saldırısına uğrayan Zeliha Çalgıcı çığlıklar üzerine dışarıya çıkan komşuları tarafından vahşi köpeklerden kurtarıldı. Hemen Isparta Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 72 yaşındaki Zeliha Çalgıcı daha sonra Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.

Korkunç olay dün sabah meydana geldi. Mustafa Ala’ya ait 2 adet çoban köpeği, tek başına bahçesine giden 72 yaşındaki Zeliha Çalgıcı’ya saldırdılar. Kafasından ve çeşitli yerlerinden ısırılan Zeliha Çalgıcı tanınmaz hale geldi. Çalgıcı, komşularının köpekleri öldürmesiyle kurtulabildi.

Tıp Fakültesi Hastanesi’nde müdahale edilen Çalgıcı’nın yoğun bakım servisinde gözetim altında tutulduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Jandarma ekipleri de Sav kasabasında geniş çaplı araştırma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum