Sav Kavşağında Kaza: Sürücü Otomobilde Sıkıştı

Sav Kavşağında Kaza: Sürücü Otomobilde Sıkıştı

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mayıs 2018 14:10
Sav Kavşağında Kaza: Sürücü Otomobilde Sıkıştı

Sav Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Yağışlı havanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden 15 KD 802 plakalı otomobil sürücüsü araca hakim olamayarak kaldırıma çıktı. Direğe çarpan otomobil hızında etkisiyle savruldu. Kazada otomobil sürücüsü araçta sıkışıp kaldı.  

Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri ve ambulans yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. Sürücünün ellerinde ve ayaklarında ciddi kesikler olduğu öğrenildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye sevk edildi.

Sücünün yanında yer alan bayan yolcunun tedavisi ise ayakta yapıldı.

Öte yandan kazanın ardından sosyal medyada bazı vatandaşlar "Sav kavşağı ilerisi Antalya yolu üzerinde kaza... Yanlız bu yolda herhangi bir kavşak konulmuyor nedense; anbulans gelecek olsa kaç kilometre ileriden dönüp gelecek. Kaza olur yangın olur doğal afet olur niye buraya kavşak yapilmiyor anlamış değilim" ifadelerini kullarak Sav Kavşağı ilerisine bir kavşak daha yapılması gerektiğini savundu.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.