Sav Ortaokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış

Bravo Çocuklar...

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Ocak 2015 18:35
Sav Ortaokulu Öğrencilerinden Örnek Davranış

Sav Ortaokulu öğrencileri, huzurevini ziyaret etti.

Okul Müdürü Muharrem Hoşşirin, müzik ve resim öğretmenleri eşliğinde Gökçay Mesireliğinde bulunan Isparta Huzurevi’ne ziyarette bulundular.

Ziyaret esnasında müzik öğretmeni Ebru Eren eşliğinde flüt dinletisi gerçekteştirildi.

Huzurevine giden çocuklar, huzurevi sakinlerinin neşe kaynağı oldular.

Ellerinde hediyelerle tek tek huzur evinde kalan yaşlıları ziyaret edip ellerini öperek onlarla konuşan Sav Ortaokulu öğrencileri “şimdiki çocuklar harika” sözünü doğrular nitelikteydi.

Huzurevi sakinleri tebessümle, kalplerindeki çocuk sevgisiyle, çocuklarla uzunca süre sohbet etti, hikâyeler anlattılar, çocukların sorularına cevap verdiler.

Okul Müdürü Muharrem Hoşşirin “Sevgi paylaştıkça çoğalır ilkesinden hareketle hayatımızın bir parçası olan, deneyimlerinden istifade etmemiz gereken saygıdeğer büyüklerimizi ziyaret etmiş olduk. Onlarla kısada olsa zaman geçirmenin, fikirlerini paylaşmanın, keyfini ve mutluluğunu yaşadılar. Çocukların bazı manevi değerlere sahip olarak yetişmeleri amacıyla yapılan ziyaretlerin onlara sosyal sorumluluk bilinci kazandırmak amacımızdır” dedi.

Öğrenciler paylaşımın mutluluğunu hissederken, bu etkinlik Isparta Huzurevi Yönetim Kurulu Üyelerini ve Huzurevi sakinlerini çok mutlu etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.