Sav Seçimleriyle İlgili Açıklama

Bir kaç saat önce gündeme düşen Sav seçimlerinin iptali haberlerinin asılsız olduğunu ileri süren Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, "Bu bir kara propagandadır" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Nisan 2014 18:38
Sav Seçimleriyle İlgili Açıklama

Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, açıklamasında "YSK'ya yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre Sav Beldesinde seçimlerin iptal edildiği bilgisi kesinlikle gerçek dışıdır.Bu tip dezenformasyon içeren doğruluğu bulunmayan kasıtlı olarak yayılan bilgilerin amacı seçimlerde kaybedip karşı ve kara propaganda yaparak seçmenleri etkilemek itibarsızlaştırmak ve halk nazarında şahsımızı pasivize etmek gibi basit psikolojik harp teknikleridir." dedi.

Ajans32'nin konuyla ilgili ilk yaptığı haberde de belirtildiği üzere YSK Sav Beldesi ile ilgili ara karar aldı. Ancak gerekçeli karar olmadığı için seçimlerin iptali gibi bir durum henüz söz konusu değil. Konuyla ilgili son sözü YSK söyleyecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum