Sav'a Yapılan Hizmetleri Anlattı

Sav'a Yapılan Hizmetleri Anlattı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2015 10:19
Sav'a Yapılan Hizmetleri Anlattı

AK Parti Milletvekili Recep Özel, 7 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında partisinin İl Başkanlığı tarafından Sav Kasabası'nda düzenlenen mitingde konuştu. Özel, AK Parti iktidarı olarak Sav'a yapılan yatırımları anlatırken, MHP'li Belediye Başkanı Mustafa Avşar'a da mesaj gönderdi.

Milletvekili Özel mitingde yaptığı konuşmasında ise; "Sav mübarek bir beldemiz. Her zaman bize destek verdiler. 2014 seçimlerinde oluğugibi bazen siyasi sonuçlarda istemediğimizi alabiliyoruz. Şimdi Sav'a kazandırdıklarımızı sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim milletvekilliği dönemimde 16 kilometrelik kanalizasyon hizmetini buraya getirdik. Sav Kasabası'nda mücavir alanı genişlettik.1600 hektar sınır genişletildi. Yaklaşık olarak 400 bin m2 alan sav sınırları içerisine girdi. Şimdi oralar satışa çıktı. Şimdi kısım kısım satılıyor ve Sav Belediyesi'ne para geliyor. Son 1 yıl içinde Sav Belediyesine 500 Bin TL para geldi. Sav'daki dereleri ıslah ettik. Sav'ın girişini yolunu çift şerit haline getirdik. Dekoratif peyzaj çalışması yaptık. Sıcak asfaltı biz yaptık. Gençlikve Spor Bakanlığı'nın buraya 9 Trilyonluk bir yatırım yaptı. Gölet ve baraj için projeleri bitti. Sav Arıtma Tesisi tamamlandı. Bu saydıklarımı son 4 yıl içinde yaptık. Belediyemizin yaptıkları hariç onları saymıyorum" dedi.

Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar'a seslenen Milletvekili Özel; Biz bu hizmetleri birileri taklit etsin diye yapmadık. Vatandaşımızın hizmetine sunduk. Sav Belediyesi'ne her türlü yardımı yapmaya hazırız. Belediye Başkanı kendisi uzaklaşmasın. Bu 4 yıl da yardımımız katkımız olacaksa birbirimizi cezalandırmadan yapmamız gereken ne varsa Sav'ın emrindeyiz.

AK Partili Milletvekili Recep Özel, Sav girişindeki kokuyuda gündeme getirdi. Yerel seçimlerde Isparta Belediye Başkanı Yusuf ZiyaGünaydın Sav'a gelerek bu sorunu çözeceğiz demişti. Siz bunları sıkıştırın"diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum