Savcı Kiraz İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Savcı Kiraz İçin Gıyabi Cenaze Namazı

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2015 16:02
Savcı Kiraz İçin Gıyabi Cenaze Namazı

AK Parti Isparta Gençlik Kolları üyesi bir grup, İstanbul Adliyesindeki terör saldırısında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz için giyabi cenaze namazı kıldı.

Mimar Sinan Camisi önünde kılınan cenaze namazının ardından AK Parti Isparta Gençlik Kolları üyesi bir grup giyabi cenaze namazı kıldı. Namazın ardından grup adına basın açıklamasını okuyan Mehmet Yörük, Kiraz'ın alçakça bir terör saldırısı sonunda şehit edildiğini hatırlattı.

Gerçekleşen olayın bir eylem değil terör saldırısı olduğunu vurgulayan Yörük, "Bu terör saldırısının hiçbir meşru tarafı yoktur. Bu yapılan ihaneti meşrulaştırma gayretine düşmüş hainleri de ne bu millet ned de tarih unutacaktır" dedi. Yörük, adliyeye cübbeyle girip savcı vuranlara "eylemci" diyen medyayı da kınadıklarını sözlerine ekledi. Açıklamanın ardından bir süre slogan atan grup, daha sonra dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum