Savcılık İtiraz Etti Tutuklama Kararı Çıktı

Savcılık İtiraz Etti Tutuklama Kararı Çıktı

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2016 11:05
Savcılık İtiraz Etti Tutuklama Kararı Çıktı

Isparta merkezli 6 ilde gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonunda adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şüpheli, savcılığın yaptığı itiraz üzerine tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı,Isparta merkezli 6 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alındıktan sonra 17 Mart'ta mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan S. K. ve A. Ö.'in tutuklanması talebiyle Burdur Sulh Ceza Mahkemesine başvurdu.
Yapılan itirazı değerlendiren mahkeme, şüphelilerin tutuklanmasına karar verdi. Karar sonrası Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kayacan ve Özer'i gözaltına aldı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Tutuklananların avukatlarından Egemen Tanyıldız tarafından Dinar Sulh Ceza Mahkemesi’ne yapılan itiraz sonucu da reddedildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.