Sav’da 54 km’lik Şebeke borusu Yenilendi

Vali Ömer Seymenoğlu Sav Beldesi’ne çalışma ziyareti gerçekleştirdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2021 12:32
Sav’da 54 km’lik Şebeke borusu Yenilendi

Vali Ömer Seymenoğlu Sav Beldesi’ne çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Beldede yapılan yatırımları yerinde gören Vali Seymenoğlu  yakın bir zamanda tamamlanan içme suyu depolama tesislerinde incelemelerde bulunarak Sav Belediye Başkanı Şakir İpekçi’den bilgi aldı. Sav Beldesi’ndeki içme suyu alt yapısı yenileme çalışmaları sonucunda 54 km’lik şebeke borusu yenilenerek 3 adet modern depo yapıldı. Vali Seymenoğlu beldeye kazandırılan diğer yatırımları da yerinde görerek bilgi aldı.

sav-_2_-001.jpegVali Seymenoğlu ardından Sav İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen ve öğrencilerin salgın tedbirleri olan maske,mesafe, temizlik kurallarına uymalarını isteyen Vali Seymenoğlu öğretmenlere ise salgın tedbirlerinin uygulanmasına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.