Sav’da da Başaracağız

MHP Sav Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sav’da da bu zorlu yarışı başarıyla kazanacağız” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Şubat 2014 19:14
Sav’da da Başaracağız

MHP Sav Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar, dün gazetecilerle sabah kahvaltısında bir araya geldi. Başkan Adayı Avşar, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Sav’da da bu zorlu yarışın kazananı olacağız” dedi.

Sav’a hak ettiği değeri vereceklerini kaydeden Avşar, “Sav adeta Isparta’nın giriş kapısıdır. Bu yüzden Isparta’ya yakışacak bir görünüm ve içerikle Sav’a Hak Ettiği Değeri Vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da Avşar’ın tanıtım toplantısında “Türkiye MHP’li belediye başkanlarının başarılı, kaliteli, dürüst ve çalışkanlığını Türk milletine kanıtlamıştır. Sav’da bizim mahallemiz kabul ettiğimiz bir kasabamız. Sayın Mustafa Avşar beyle kol kol çalışacağımız bir ortam oluşturacağız” dedi. Başkan Günaydın ayrıca konuşmasında 22 Belediyeye de destek sözü verdi.

MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın’da Sav Belediyesi’nin birikmiş sorunları olduğuna dikkat çekerek “Sav’ı yeniden inşa etmek için Mustafa Avşar beyle seçime giriyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.