Sav’da Mustafa Avşar Rüzgarı

Sav Kasabası halkı, MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar’ın düzenlediği mitingde buluştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2014 17:54
Sav’da Mustafa Avşar Rüzgarı

Avşar, mitingde yaptığı konuşmada Sav halkının en güzel hizmetlere layık olduğunu belirterek; “Sizlerin teveccühüne sonuna kadar inanıyorum” dedi.

…Ve beklenen gün geldi. 30 Mart Yerel seçimleri yarın gerçekleştirilecek. Merkeze bağlı Sav Kasabası’nda da seçimlere bir gün kala Milliyetçi Hareket Partisi geniş katılımlı bir halk mitingi düzenledi. Partinin Sav Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar, belde halkına seslenerek, herkesi MHP’ye oy vermeye davet etti.



SAV’DAKİ MHP MİTİNGİNEBÜYÜK İLGİ…
Sav Kasabası Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belde Başkanı Hüseyin Yürekli tarafından organize edilen miting programı dün saat 19.00’da Kasaba Meydanında yapıldı. Programa; MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz, İl Başkan Yardımcıları, Merkez İlçe yöneticileri, İl Genel Meclisi Üyesi adayları, Sav Belde Başkanı Hüseyin Yürekli ve yönetim kurulu, Sav Belde Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar ve belediye Meclis üyesi adayları ile kasaba halkı katıldı. Söz konusu mitinge Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın ve İl Başkanı İsa Yalçın’ın da katılacağı ancak, Isparta’daki mahalle mitingleri nedeniyle katılamadığı öğrenildi. Hava soğuk olmasına rağmen mitinge ilginin büyük olması dikkat çekti.
 

AVŞAR; “SİZLERE GÜVENİYORUM VE SİZLERLE
KASABAMIZA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM”
Miting programında ilk olarak MHP İl Genel Meclisi üyeleri ile Belde Belediye Başkan ve Belediye Meclis üyeleri kasaba halkına tanıtılarak sahneye çağrıldı. Daha sonra kürsüye Sav Belde Belediye Başkan Adayı Mustafa Avşar geldi. Avşar konuşmasında; “Benim değerli kasaba halkım. Sizlere hizmet için bu göreve talip oldum. Sizlerle birlikte başaracağımıza da inancım tamdır. Çünkü, bu konuda sizlere güveniyorum. Allah’ın izniyle yarınki seçimlerde partimiz ve dolayısıyla partimizin adayı olarak ben bu zorlu görevi üstleneceğiz. Ekibimizle ve sizlerin desteği ile de kasabamıza çok güzel hizmetler yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.



KORKMAZ; “SİZİN VERECEĞİNİZ KARAR SON DERECE ÖNEMLİ”
MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz da, mitingde yaptığı konuşmada kasaba halkına hitap ederek şunları söyledi; “Değerli Savlu kardeşlerim. Bilindiği gibi Pazar günü çok önemli bir seçim yapılacak. Bu seçimde sizler kasabanızın gelecek 5 yılında görev yapacak yöneticilerini seçeceksiniz. Bizleri ve dolayısıyla buradaki adayımız Mustafa Avşar kardeşimizi tanıyorsunuz. Ülkemiz, ilimiz ve kasabamız için sizlerin bizlere destek vereceğinizden hiçbir şüphem yoktur. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz.



“SAV’A ÇOK GÜZEL HİZMETLER KAZANDIRACAĞIZ”
Sav Kasabamızın gelişmesi, modernleşmesini istiyorsanız Mustafa Kardeşimize destek veriniz. Bakın bu meydanı bu soğuk havada doldurdunuz. Bu durum sizlerin bizlere olan güvenini ortaya koymaktadır. İnşaallah bu ilgi ve teveccüh yarın sandığa da yansıyacaktır ve dolayısıyla Mustafa Avşar kardeşimizi göreve seçtiğinizde bizde sizleri mahçup etmeyecek ve buraya çok güzel hizmetler kazandıracağız” dedi.
Programın sonunda ise; MHP Milletvekili Nevzat Korkmaz, partisinin Sav Belde Başkanı Mustafa Avşar ve Belediye Meclis Üyesi adaylarını tek tek tebrik ederek yarınki seçimlerde başarılar diledi.






HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.