Sav'daki Koku Sorunu Çözülecek

Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, Sav’daki pis su sorununun bu dönemde Isparta Belediyesi işbirliğiyle çözüleceğini belirtti. Avşar, kon uyla ilgili Günaydın’la yakın zamanda bir araya geleceklerini ve projelendirme için çalışma başlatacaklarını söyledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Nisan 2014 11:03
Sav'daki Koku Sorunu Çözülecek

Yıllardır şikayet konusu olan Sav’daki atık sulardan kaynaklanan kötü kokunun giderilmesi için çalışma başlatılacak.

Sav Belediye Başkanı Mustafa Avşar, Isparta ile Sav Beldesi arasında Deri Organize Sanayi Bölgesi atıkları ve Isparta Belediyesinin arıtma tesislerinden salınan suyun açıktan akan çayda kötü kokuya neden olması üzerine harekete geçti. Yıllardırortada duran ve şu ana kadar kimsenin el atmadığı koku sorununu bu dönem içinde çözeceklerini ifade eden Avşar, “Isparta Belediyesi ile Sav Belediyesi güçlerini birleştirecek” dedi.

SORUNU KARDEŞ BELEDİYELER ÇÖZECEK
Sav’ın ve Isparta’nın da en büyük sorunları arasında bulunan koku problemini daha önce Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’la konuştuklarını ancak resmiyete dökmediklerini bildiren Avşar, “Yakın zamanda Başkanımızla tekrar buluşarak bu konu üzerinde proje yapacağız. Bilindiği üzere çay açıktan akıyor. Ayrıca burası Devlet Su İşleri’nin çalışma alanı içinde bulunuyor. Daha kendileriyle de bu konuyu görüşmedik ama kapalı sistemle bu durumu bertaraf edebiliriz. Böyle bir düşüncemiz var. Ya da çaya hiç müdahale etmeden yanından kapalı sistem geçirebiliriz. Tabi buna DSİ’nin de müsaade etmesi gerekiyor. Bu konuları Yusuf Ziya Günaydın’la halledeceğiz. Kendisi ilk gün beni ziyarete gelerek kardeş belediye olduğumuz söylemiş ve her türlü desteği vereceğini bildirmişti” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum