Savlu DP Genel Başkanlığına Aday

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu Demokrat Parti Genel Başkan adaylığına soyunuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2012 10:49
Savlu DP Genel Başkanlığına Aday

Ispartaspor Kulüp Başkanı Şevket Savlu Demokrat Parti Genel Başkan adaylığına soyunuyor. Demokrat Parti'nin hafta sonu yapılacak olan olağan kongresinde Genel Başkan adaylığı için çalışan Şevket Savlu'ya İstanbul başta olmak üzere bir çok ilden destek veriliyor.

Isparta'dan yıllar sonra Demokrat Parti'den genel başkan adayının çıkması umut verici oldu. Ispartaspor'daki  başarılı çalışmalarından dolayı takdir edilen Savlu, siyasette de Isparta'yı sahipsiz bırakmayacağı benziyor.

Isparta'nın menfaati için sert açıklamalarda bulunan Savlu'nun dedesi Şevket Savlu'nun da 1946 yılında Demokrat Parti'nin kurucularından olduğu öğrenildi.

Demokrat Parti Isparta İl teşkilatı tabanından Savlu'nun adaylığına sıcak bakıldığı, böyle bir adayın Isparta'nın menfaatleri için çalışacağından şüphelerinin olmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum