Savlu Isparta'daydı..

Şevket Savlu, önceki gün Isparta’ya gelerek hem kulübü gözlemledi hem de taraftar temsilcileriyle görüştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ekim 2011 00:49
Savlu Isparta'daydı..

Aylardır Ispartaspor’a talip olduğunu açıklayan ve eski yönetimi defalarca istifaya davet eden Savlu, kendisinin Antalya’dan şov yaptığını iddia edenlere Isparta’ya gelerek cevap verdiğini açıkladı

. Önceki gün akşam Isparta’ya gelen Savlu, ilk olarak pembe-yeşilli takımın kulüp binasını gözlemlediğini aktardı. Akşam saatlerinde 32 Gençlik Taraftar Topluluğu’ndan İlyas Kumalar ve Galip Büyükçaylı ile bir araya gelen Şevket Savlu, taraftar temsilcileriyle yaptığı görüşmede Ispartaspor hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Görüşmede konuşan Savlu, “Bilindiği gibi Ispartaspor’un Olağan Kongresi 28 Ekim’de gerçekleştirilecek. Biz ‘Ispartaspor Sevdalısı’ olarak gönül verdiğimiz takımımıza talibiz ve hiçbir zaman sözümüzden de dönmedik.

Artık bu saatten sonra istifa eden yönetimin başkanı Selçuk Tık’ı eleştirmek çözüm değil… Bundan böyle, takımı ayağa kaldırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Duyarlı Ispartalı ve Ispartasporlu vatandaşlarımızın tümünü kongreye davet ediyoruz. Bu olay bir yarış değil, kurtuluş mücadelesidir. Beni üzen tek şey, şu anda tek aday olarak kongrede bulunacak olmam. ‘Ben Isparta sevdalısıyım’ diye ortalıkta dolaşanların da bu takım için bir şeyler yapması gerektiği düşüncesindeyim. Bu kongre öncesinde bize akıl vermek yerine, akıl veren insanların da bu takımın bir tarafından destek olması gerektiği düşüncesindeyim. Aksi takdirde bizim kimsenin akıl vermesine ihtiyacımız olmadığını söyleyerek bu arkadaşlarımızı susmaya davet ediyorum.

Bu arkadaşlarımızdan yapacağı şeyleri söyleyip, yapamayacaklarını da ortaya atanları anlayamıyorum. İnsanlar yapamayacakları şeyleri vaat edince söyleyecek söz bulamıyorum. Bizim amacımız şov yapan arkadaşlar gibi gündemde olma çabası değil, üretken olma mücadelesidir. Lütfen tutulamayacak sözlerin arkasına sığınmayın. Bu saatten sonra şova gerek yok, şov yapmanın da bir anlamı yok. Ispartaspor’u dilden düşürmeyen yüzlerce insan olduğunu biliyorum ve duyuyorum. Şu anda tartışılacak bir zaman değil, iş yapılacak bir zamandayız. Bu arkadaşlarımdan da rica ediyorum. İş yapamayacak insanlar lütfen bizi rahat bıraksınlar, en azından üretkenlikleri de köreltmesinler. Her zaman olduğu gibi bu kongre sürecinde de olumsuz her ne meydana gelirse, bunu basına yansıtacağım” dedi.

Öte yandan taraftar temsilcileri İlyas Kumalar ve Galip Büyükçaylı da, Savlu’ya bu zorlu yolda destek sözü verdiklerini söyledi. Savlu, iki temsilciyi yönetime dahil edeceğini sözlerine ekledi.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.